Celebrity

10 Ιουλίου 2024 14:40

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Η ανάρτηση για την επιστροφή του στο θέατρο μετά την περιπέτεια με την υγεία του

Διάβασέ μου το...

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Η ανάρτηση για την επιστροφή του στο θέατρο μετά την περιπέτεια με την υγεία του

-

Στη σκηνή του θεάτρου έχει επιστρέψει πλέον ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός επέστρεψε στο θίασο της επιτυχημένης παράστασης "Μπαμπάδες με ρούμι" που έχει ξεκινήσει την καλοκαιρινή της περιοδεία.

Να σημειώσουμε, πως ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης την περίοδο που βρισκόταν στο νοσοκομείο αντικαταστάθηκε από τον Αντώνη Λουδάρο.

Δείτε επίσης! Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Μιλά για την περιπέτεια με την υγεία του - "Εκτός από το έμφραγμα έπαθα και δυο ανακοπές"

Η ανάρτηση του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης πριν από μερικές ώρες έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και εξέφρασε τη συγκίνησή του για την επιστροφή του στα θεατρικά του καθήκοντα.

«Η συγκίνηση μου είμαι πολύ μεγάλη…επέστρεψα στη σκηνή με τους Μπαμπάδες σε γεμάτα θέατρα με γέλια και χαρές! Η περιοδεία μας σε πλήρη εξέλιξη. Σήμερα Τετάρτη στο Κιλκίς ,11-12/7 στο Δάσος στη Θεσσαλονικη,13-14/7 στο Αλκαζάρ στη Λάρισα, και μετά Έδεσσα, Βέροια ,Σέρρες, Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή κλπ. Το πρόγραμμα των παραστάσεων είναι σε προηγούμενη ανάρτηση ,αλλά και στο more.gr. Καλή αντάμωση λοιπόν! Σας ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά μου για την αγάπη και τις ευχές σας!», έγραψε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Δείτε την ανάρτησή του.