Celebrity

10 Ιουλίου 2024 13:15

Ο Θάνος Μπίρκος αποχαιρετά τον "Σασμό": "Κάπως έτσι ήρθε ο Τόλης στη ζωή μου"

Διάβασέ μου το...

Ο Θάνος Μπίρκος αποχαιρετά τον "Σασμό": "Κάπως έτσι ήρθε ο Τόλης στη ζωή μου"

-

Μετά από τρία ολόκληρα χρόνια ο "Σασμός" έριξε οριστικά αυλαία με ένα διπλό τελευταίο επεισόδιο που προβλήθηκε στον Alpha το βράδυ της Δευτέρας 8 Ιουλίου. Η βεντέτα ανάμεσα στις δύο οικογένειες έληξε και ο πολυπόθητος σασμός ήρθε.

Οι πρωταγωνιστές της δραματικής σειράς είπαν φυσικά το δικό τους "αντίο" στον "Σασμό", μέσα από τις αναρτήσεις τους στα social media. Ανάμεσά τους και ο Θάνος Μπίρκος.

Ο ηθοποιός μπήκε στον "Σασμό" για λίγα επεισόδια την πρώτη σεζόν, ωστόσο ο ρόλος του Τόλη έφτασε μέχρι το τέλος.

Αποχαιρετώντας τον "Σασμό" ο Θάνος Μπίρκος έγραψε στο Instagram: "Και το ταξίδι έφτασε στο τέλος του! Γράφτηκε η τελευταία σελίδα... Αυτό το ταξίδι όταν ξεκίνησε ήξερα ότι θα είναι σύντομο, έτσι μου είχαν πει! Η αγάπη όμως δεν μπορεί να χωρέσει στα λίγα, η αγάπη ζητάει τα πολλά να τα κάνει περισσότερα. Η αγάπη μπορεί από "συγκάτοικο" να σε κάνει "συγχωριανο", μπορεί από "ενοχλητικό πολυλογα" να σε κάνει "κουμπάρο". Γιατί αν όλα γίνονται με αγάπη τότε το φως είναι μονόδρομος.

Ευγνώμων για αυτά που ζήσαμε πίσω και μπροστά από τις κάμερες με όλους!
Ευγνώμων για τη στήριξη το κανάλι @alphatv και την παραγωγή @kapastudios
Ευχαριστώ@mirandarostandi που όταν χτύπησε το τηλέφωνο και μου είπες ότι υπάρχει ένας ρόλος που θα ήθελες να δοκιμάσω, ενώ δεν έβλεπες, εγώ χαμογέλασα πολύ, και κάπως έτσι ήρθε ο " Τόλης " στη ζωή μου.

Ευχαριστώ @kostas_p_kostopoulos που μου εμπιστευτηκες τον ρόλο. Αυτό το φινάλε ο "Τόλης"δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί τότε, που εκεί μέσα στο κελί έκανε πρόβα "Αντιγόνη", στο φιναλε ανέβηκε στη σκηνή ο "Τόλης" και πήρε το μικρόφωνο.

Αστέρη, Αργυρώ, Καλλιόπη, Καραπανο, Παπαμηχαλη, παπαδιά, Άσπα, Παντελή, Άννα, Θόδωρα, Μανώλη, Λεμονιά @yiannis_sambanis @kostnas2877 @zofilip @kostas.kaoulas @g.koufos και όλοι οι άλλοι ευχαριστώ για τη συνάντηση αυτή!

Υ.Γ. ο Τόλης τρεις φορές μέσα σε αυτές τις τρεις σεζόν έχει πει... Όλα καλά θα πάνε. Αν δεν πάνε όλα καλά τίποτα δεν θα έχει τελειώσει!...κι έτσι έγινε! Αντίο! Είς το επανιδείν!".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ