Celebrity

10 Ιουλίου 2024 11:45

Χρήστος Κούτρας για Μαρία Σάκκαρη: "Το τι οχετός ρίχτηκε στο διαδίκτυο είναι μυθικός"

Διάβασέ μου το...

Χρήστος Κούτρας για Μαρία Σάκκαρη: "Το τι οχετός ρίχτηκε στο διαδίκτυο είναι μυθικός"

-

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι τελικά οι σημαιοφόροι της Ελλάδας στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.

Την Τετάρτη 10 Ιουλίου στην έναρξη της εκπομπής του ΣΚΑΪ, "Αταίριαστοι" ,οι δημοσιογράφοι, Χρήστος Κούτρας και Γιάννης Ντσούνος αναφέρθηκαν στη Μαρία Σάκκαρη και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν στο διαδίκτυο στο ενδεχόμενο να πάρει εκείνη τη σημαία στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

"Να πούμε κάτι. Στη συζήτηση ενεπλάκη και το όνομα της Μαρίας Σάκκαρη, της διεθνής μας τενίστριας. Το τι οχετός ρίχτηκε στο διαδίκτυο είναι μυθικός. Ρε παιδιά μην ασχολείστε με το να σχολιάζετε τους άλλους. Μην ασχολείστε με το να βγάλετε την κακία, δεν έχει νόημα. Ασχοληθείτε με τα του εαυτού σας, να δούμε τι γίνεται σαν κοινωνία και όχι συνέχεια στο μίσος και στις κουταμάρες" ανέφερε αρχικά ο Χρήστος Κούτρας.

"Μίσος, λάσπη, σπίλωση και σίγουρα η απόφαση της Ολυμπιακής Επιτροπής δεν είχε να κάνει με το τι γράφτηκε στο διαδίκτυο" πρόσθεσε με τη σειρά του ο Γιάννης Ντσούνος.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ