Media

10 Ιουλίου 2024 09:18

Ψυχοκόρες - Πάνος Κρανιδιώτης: Η μακροσκελής ανάρτηση του ηθοποιού που υποδύεται τον Πολίτη

Διάβασέ μου το...

Ψυχοκόρες - Πάνος Κρανιδιώτης: Η μακροσκελής ανάρτηση του ηθοποιού που υποδύεται τον Πολίτη

-

Την Πέμπτη 11 Ιουλίου στις 21:00 γράφεται η τελευταία πράξη της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, "Ψυχοκόρες", οι οποίες κατάφεραν να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Ένας από τους ηθοποιούς που έχουν ξεχωρίσει είναι σίγουρα ο Πάνος Κρανιδιώτης, ο οποίος υποδύεται τον Πολίτη. Πρόκειται για έναν άντρα που είναι αρκετά μεγαλύτερος από τη Μαρίκα, την οποία γνωρίζει μετά την απώλεια της γυναίκας του και σκοπεύει να την παντρευτεί και να φύγουν για την Αμερική.

Ο Πάνος Κρανιδιώτης, λίγο πριν το μεγάλο φινάλε των "Ψυχοκορών", δημοσίευσε ένα συγκινητικό κείμενο στο Facebook, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για την εμπειρία και τη συμμετοχή του στη δραματική σειρά.

"ΨΥΧΟΚΌΡΕΣ" Μιά (κατά γενική ομολογία) πολύ ποιοτική σειρά που έκανε φέτος τη διαφορά στην ελληνική τηλεόραση, φτάνει σε λίγες μέρες στο τελευταίο της επεισόδιο.

Θέλω και από εδώ, δημόσια, να ευχαριστήσω όλη την ομάδα που δουλέψαμε μαζί στις γνωστές πιεστικές συνθήκες της τηλεόρασης, αλλά πάντα με γνώμονα τη δημιουργία και όχι τη διεκπεραίωση.

Όλους τους συναδέλφους μου (πραγματικά εξαιρετικό το cast), τους σεναριογράφους, το σκηνοθετικό, την εικόνα, τον ήχο, το ενδυματολογικό, όλους τους τεχνικούς και τους ανθρώπους της παραγωγής, για την άψογη συνεργασία που είχαμε τις μέρες των γυρισμάτων.

Υγ. Ίσως αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις στα κανάλια, βλέποντας και την ανταπόκριση που είχε το κοινό στη σειρά, θα ήταν καλό να καταλάβουν ότι αξίζουν τον κόπο τέτοιες προσπάθειες, σαν ελάχιστο αντίβαρο, μικρές νησίδες ανάσας, στον ωκεανό σκουπιδιών που πλημμυρίζει από το πρωί ως το βράδυ την ελληνική τηλεόραση" έγραψε στην ανάρτησή του ο τηλεοπτικός Πολίτης από τις "Ψυχοκόρες".

Πολιτης

VIDEO