Celebrity

10 Ιουλίου 2024 08:55

Γκλέτσος για Κασσελάκη: "Μας παρουσιάστηκε αριστερό παιδί και στη μέση του καιρού έγινε δεξιό παιδί"

Διάβασέ μου το...

Γκλέτσος για Κασσελάκη: "Μας παρουσιάστηκε αριστερό παιδί και στη μέση του καιρού έγινε δεξιό παιδί"

-

Ο Απόστολος Γκλέτσος βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 9 Ιουλίου καλεσμένος στην εκπομπή "Καλύτερα Αργά". Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον ΣΥΡΙΖΑ, τον Στέφανο Κασσελάκη, αλλά και τον Αλέξη Τσίπρα.

"Το ότι κάποια στιγμή ήρθα στον ΣΥΡΙΖΑ δεν σημαίνει ότι του δίνω λευκή επιταγή. Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε κάποια πράγματα και τομές στην κοινωνική πολιτική. Ποιος του είπε είπε του ΣΥΡΙΖΑ ότι έπρεπε να μαζέψει τόσα λεφτά για να τα βρει η επόμενη κυβέρνηση και να συγκεντρώσει 41%;

Ήταν τεράστια τα λάθη του ΣΥΡΙΖΑ, με συγκλονιστικότερο όλων ότι θα σκίσει τα μνημόνια και έφερε μνημόνια. Δεν συμφώνησα ποτέ. Εγώ ήμουν υπέρ του να μη λες πράγματα που δεν μπορείς να κάνεις. Τον Αλέξη Τσίπρα τον συμπαθώ και τον πιστεύω.

Ο Κασσελάκης άλλα είπε και αυτός και στη μέση του καιρού τα άλλαξε άρδην. Μας παρουσιάστηκε αριστερό παιδί και στη μέση του καιρού έγινε δεξιό παιδί. Έγινε δεξιός με αυτά που είπε με τον λόγο του στον ΣΕΒ και άλλα. Αλλά ό,τι και να είναι ο Τσίπρας, ό,τι και να είναι ο Ανδρουλάκης, ό,τι και να είναι ο Κασσελάκης, ο εχθρός του λαού είναι ο Μητσοτάκης. Η δική μου η άποψη.

Άρα λοιπόν θα κάνουμε την ανάγκη φιλοτιμία, θα πάμε στα όργανα του κόμματος και αν χρειαστεί και στη βάση και εκεί θα λύσουμε τις διαφορές μας. Δε ξέρω τι θα γίνει με τον Κασσελάκη. Πιστεύω ότι κάτι καινούργιο θα ανατείλει" είπε ο Απόστολος Γκλέτσος.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ