Celebrity

10 Ιουλίου 2024 07:50

Απόστολος Γκλέτσος: Αυτός είναι ο λόγος που έκανε τη δήλωση για το "ψάρι που ψήνεται και από τις δύο πλευρές"

Διάβασέ μου το...

Απόστολος Γκλέτσος: Αυτός είναι ο λόγος που έκανε τη δήλωση για το "ψάρι που ψήνεται και από τις δύο πλευρές"

-

Η Αθηναΐς Νέγκα υποδέχτηκε τον Απόστολο Γκλέτσο στην εκπομπή "Καλύτερα Αργά" το βράδυ της Τρίτης 9 Ιουλίου.

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός ρωτήθηκε για ποιον λόγο είχε κάνει την περιβόητη δήλωση στον Πέτρο Κωστόπουλο για το "ψάρι που ψήνεται και από τις δύο πλευρές".

"Ήμουν δήμαρχος τότε, συνέβαιναν διάφορα και είπα για το ψάρι που ψήνεται από τις δύο πλευρές. Στη Στυλίδα το πήραν με τον καλύτερο τρόπο. Είπα ότι αυτή ήταν μια πατρική, ιερή δήλωση και το έκανα για αυτά τα παιδιά. Ποια ανάγκη μπορούσα να έχω να βγω και να πω αυτό; Το είπα μόνος μου, δεν με ρώτησε κανείς.

Το έκανα για αυτά τα παιδιά και τώρα το 2024 γρονθοκοπείται ένα 15χρονο πλάσμα. Και λέω είναι πατρική, ιερή δήλωση. Δεν είχα καμία ανάγκη.

Στην επαρχία δεν έχει προχωρήσει καθόλου η κοινωνία. Εγώ δουλεύω στην Κύπρο και ζω στην επαρχία. Είναι περίεργο. Τι δεν μπορούν να καταλάβουν; Είναι σαν να μέμφεσαι τον άλλον γιατί είναι μελαχρινός. Αυτή είναι η ουσία.

Στο σπίτι μου μεγάλωσα τόσο προοδευτικά. Αυτά δεν τα διάβασα, τα άκουσα από τον πατέρα μου και τη μάνα μου. Μέσα στο σπίτι μου το άκουσα παιδάκι ότι είναι σαν να κοροϊδεύεις κάποιον επειδή είναι μελαχρινός. Θα ήμουν 3-4 ετών όταν το άκουσα" εξομολογήθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ