Celebrity

09 Ιουλίου 2024 13:15

Σασμός - Μαριλίτα Λαμπροπούλου: "Με δυσκολία θα αποχαιρετήσω τη Βασιλική, μου έρχεται να βάλω τα κλάματα"

Διάβασέ μου το...

Σασμός - Μαριλίτα Λαμπροπούλου: "Με δυσκολία θα αποχαιρετήσω τη Βασιλική, μου έρχεται να βάλω τα κλάματα"

-

Αυλαία έριξε το βράδυ της Δευτέρας 8 Ιουλίου ο "Σασμός" μετα από 3 ολόκληρα χρόνια.

Η δραματική σειρά ολοκληρώθηκε με τον γάμο ανάμεσα στον Αστέρη και την Αργυρώ να επισφραγίζει τον πολυπόθητο σασμό ανάμεσα στην οικογένεια των Βρουλάκηδων και τον Σταματάκηδων.

Λίγες ώρες μετά το φινάλε, στον επίσημο λογαριασμό του "Σασμού" στο Instagram οι πρωταγωνιστές αποχαιρέτησαν τη σειρά και μοιράστηκαν με τους τηλεθεατές σκέψεις, αναμνήσεις και συναισθήματα.

"Ήρθε αυτή η δύσκολη ώρα να αποχαιρετήσουμε τον Σασμό. Τον ζήσαμε τρία ολόκληρα χρόνια σαν την καθημερινότητά μας. Γεμίσαμε συναισθήματα και εκτός λήψης και εντός. Εξερευνήσαμε μια τεράστια γκάμα της ανθρώπινης ψυχής, ψυχολογίας, συναισθημάτων. Αγαπηθήκαμε, αγχωθήκαμε, μελαγχολήσαμε, κλάψαμε, γελάσαμε πάρα πολύ, ευχαριστηθήκαμε με την αγάπη των τηλεθεατών που μας στήριξαν τρία χρόνια.

Με δυσκολία θα αποχαιρετήσω τη Βασιλική. Μου έρχεται να βάλω τα κλάματα και μόνο που το λέω. Νιώθω ότι δεν την αποχαιρετώ στα αλήθεια, αποχαιρετώ μόνο την καθημερινότητά της, γιατί αυτή η ύπαρξη πάντα θα υπάρχει και θα αποκτήσει ίσως μια ποιητική θέση κάπου" ακούγεται να λέει η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ