Celebrity

09 Ιουλίου 2024 11:44

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: "Είναι το πρώτο δώρο που μου είχε κάνει το αγόρι μου - Δεν είναι σωστό να κοροϊδεύετε"

Διάβασέ μου το...

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: "Είναι το πρώτο δώρο που μου είχε κάνει το αγόρι μου - Δεν είναι σωστό να κοροϊδεύετε"

-

Μια καταγγελία που αφορά την αντιγραφή ενός κοσμήματος που της είχε κάνει δώρο ο Χρήστος Μάστορας, έκανε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη μέσα από ανάρτησή της στα instastories.

Όπως εξήγησε το μοντέλο, κάποιες εταιρείες που πουλάνε πιο οικονομικά κοσμήματα, αντέγραψαν το σχέδιο ενός κολιέ που της είχε κάνει δώρο ο γνωστός τραγουδιστής στα γενέθλιά της και λένε πως είναι αυτό που φοράει.

"Κάποιες εταιρείες λένε ψέματα σε πελάτες ή σε εσάς που μπορεί να στείλετε μήνυμα και να έχετε δει μια αντιγραφή αυτού του κολιέ, που δεν το βγάζω από πάνω μου. Είναι το πρώτο δώρο που μου είχε κάνει το αγόρι μου στα γενέθλιά μου. Αλλά πολλές εταιρίες faux κοσμημάτων το έχουν φτιάξει… Οκ, αλλά σας λένε ψέματα!.

Μπορεί να τους στείλετε μήνυμα και να τους ρωτήσετε αν είναι αυτό το κολιέ που φοράω και να σας απαντήσουν θετικά. Να πω ότι είναι ψεματάκια και ότι δεν είναι σωστό να κοροϊδεύετε το κοινό σας και το κοινό μου ταυτόχρονα. Οπότε θέλω να ξεκαθαρίσω εδώ, ότι δεν ανήκει σε καμία από τις εταιρείες που το διαφημίζουν. Αυτά" είπε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: ndp


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ