Media

09 Ιουλίου 2024 08:56

Κατερίνα Καραβάτου για "Power of Love": "Έγιναν όλα πάρα πολύ γρήγορα και δεν ήταν κάτι το οποίο περίμενα"

Διάβασέ μου το...

Κατερίνα Καραβάτου για "Power of Love": "Έγιναν όλα πάρα πολύ γρήγορα και δεν ήταν κάτι το οποίο περίμενα"

-

Η Κατερίνα Καραβάτου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο ένθετο Τύπος Tv και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου. Η παρουσιάστρια μίλησε για την απόφασή της να αναλάβει το "Power of Love" και εξήγησε γιατί αποφάσισε να πει το "ναι".

Από το «My style rocks» στο «Power of love». Πώς αισθάνεσαι γι’ αυτή την τηλεοπτική μετάβαση;

Αισθάνομαι σαν να στροβιλίζομαι γιατί έγιναν όλα πάρα πολύ γρήγορα και δεν ήταν κάτι το οποίο περίμενα. Είναι επίσης και η μετάβαση σε μία άλλη χώρα που κάνει μία πολύ μεγάλη διαφορά, αισθάνομαι όμως πάρα πολύ ωραία!

Ηταν εύκολη απόφαση το «ναι»; Ρωτώ γιατί είναι ένα φορμάτ που γυρίζεται στην Τουρκία, δεν το έχεις ξανακάνει…

Ηταν μία πρόταση που έγινε και φυσικά συζητήθηκε, όπως γίνεται πάντα. Σε καμία δουλειά δεν λες έτσι αυτομάτως το «ναι». Εννοείται πως πρέπει πρώτα να δεις τις συνθήκες, το τι χρειάζεται, ποιες είναι οι ανάγκες. Σε αυτή την περίπτωση, όντως τα γυρίσματα γίνονται στην Κωνσταντινούπολη και εγώ έχω δύο παιδιά με τα οποία είμαστε συνέχεια μαζί. Αφού λοιπόν βρέθηκε η φόρμουλα που κάλυπτε όλες τις παραμέτρους που έπρεπε να σκεφτώ και να λάβω υπόψη μου, τότε είπα και το «ναι».

Πώς είναι η πρώτη εμπειρία από τα γυρίσματα;

Τα τελευταία χρόνια, που έγινε αυτή η μετάβασή μου από τη live τηλεόραση στη μαγνητοσκοπημένη, βλέπω κι έναν άλλο κόσμο της τηλεόρασης. Αυτή είναι η πραγματικότητα και το έχω ξαναπεί ότι μαθαίνω πολλά πράγματα που δεν ήξερα. Και το «My Style Rocks» είναι πολύ μεγάλο σχολείο για εμένα και το «Power of Love», που έχει έναν τελείως διαφορετικό τρόπο γυρίσματος. Είναι κάτι πολύ αλλιώτικο, αισθάνομαι πάλι λίγο σαν μαθητούδι που μπαίνω και προσπαθώ να καταλάβω τι γίνεται και πώς. Εντάξει, έχοντας την εμπειρία των χρόνων, ενδεχομένως να είναι πιο εύκολο, αλλά είναι ένα διαφορετικό πρότζεκτ, ένα διαφορετικό φορμάτ, που χρειάζεται από εμένα να αναπτύξω κι άλλες πτυχές της δουλειάς μου και είναι πολύ εντυπωσιακό όλο αυτό. Είμαι, μέχρι στιγμής, με ανοιχτά μάτια και παρατηρώ με πάρα πολύ μεγάλη προσοχή!

Τι το διαφορετικό θα δούμε σε αυτό τον νέο κύκλο του «Power of love»;

Είναι νέο, ανανεωμένο και έχει πολλά διαφορετικά πράγματα από αυτό που είχε παρουσιάσει η Μαρία (σ.σ.: Μπακοδήμου) στους δύο προηγούμενους κύκλους. Θα μπορούσα να πω πως μέχρι στιγμής οι ανατροπές που γίνονται διαδέχονται η μία την άλλη και αυτό είναι κάτι που διαφαίνεται από τα πρώτα κιόλας επεισόδια! Υπάρχουν αποστολές, παιχνίδια, εκπλήξεις, διαφορετικά σκηνικά, εξωτερικά γυρίσματα – κάτι που δεν υπήρχε παλαιότερα στο «Power of Love». Νομίζω ότι η κεντρική ιδέα είναι η ίδια, αλλά όλο το υπόλοιπο είναι πολύ διαφορετικό.

Ποια είναι τα μεγαλύτερα άγχη για το εν λόγω πρότζεκτ;

Το άγχος που έχω πάντα είναι να μπορέσω να καταλάβω αυτό που πρέπει να κάνω και να το κάνω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και ο καλύτερος δυνατός τρόπος για μένα είναι να γίνει κάτι με αξιοπρέπεια, με πολλή δουλειά, με σεβασμό προς τους συμμετέχοντες και προς τους τηλεθεατές. Να είναι ένα πρόγραμμα το οποίο θα μπορέσει να κρατήσει συντροφιά στο κοινό. Ολες οι εκπομπές για εμένα έχουν την ίδια έγνοια, σε όλες θέλω να σταθώ με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή όπως είμαι. Δεν αλλάζω για κάθε πρόγραμμα, θέλω πάντα να κάνω το καλύτερο που μπορώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO