Celebrity

09 Ιουλίου 2024 08:19

Αντώνης Ρέμος: Το μήνυμα στην πρώτη συναυλία μετά τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή - "Απόψε είμαι όρθιος"

Διάβασέ μου το...

Αντώνης Ρέμος: Το μήνυμα στην πρώτη συναυλία μετά τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή - "Απόψε είμαι όρθιος"

-

Την πρώτη του συναυλία μετά την υπόθεση φοροδιαφυγής για την οποία και ερευνάται, πραγματοποίησε ο Αντώνης Ρέμος στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας το βράδυ της Δευτέρας 8 Ιουλίου.

Στο ξεκίνημα της συναυλίας που ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε έμμεσα στα όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό, ενώ στάθηκε στην αγάπη που του δείχνει ο κόσμος.

"Δεν έχω να πω πάρα πολλά λόγια. Ό,τι είναι να πω θα το πω εκεί που πρέπει, σε εσάς θέλω να σας πω ένα μεγάλο και αληθινό ευχαριστώ. Καμιά φορά τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Στη ζωή να μη φοβόσαστε τα προβλήματα και τις δύσκολες στιγμές. Μέσα από αυτές παίρνουμε δύναμη, αυτές μας κάνουν πιο δυνατούς και μόνο από τα προβλήματα βγαίνουμε πιο δυνατοί και πιο ζωντανοί. Απλά να αντέξετε.

Έτσι λοιπόν σε όλους εσάς, σας λέω μόνο ό,τι πρόβλημα κι αν έχετε στη ζωή σας, που τα πιο μεγάλα προβλήματα είναι της υγείας, όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα παλέψουμε, αρκεί να είμαστε όρθιοι. Αν είμαστε όρθιοι μη φοβόσαστε τίποτα. Και απόψε είμαι όρθιος γιατί με αγαπάτε και μου δείχνετε την αγάπη σας, για αυτό είμαι απόψε εδώ... Η αλήθεια πάντα θα είναι πάνω από όλους. Να μη φοβόσαστε όσο και να σας χτυπάνε. Αν έχεις φίλους δε φοβάσαι πραγματικά τίποτα. Το πιο σημαντικό είναι στη ζωή να έχεις οικογένεια και φίλους. Απόψε έχω και την οικογένειά μου εδώ" είπε ο Αντώνης Ρέμος.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα που ανέβασε χρήστης του TikTok:

@steve.toumpas Ενας ειναι ο Καπτεν ! #aremovic #greece #remos ? πρωτότυπος ήχος - Steve.89_