Celebrity

08 Ιουλίου 2024 13:44

Γιώργος Παπαγιάννης: Συγκινημένος στην αγκαλιά της συντρόφου του, μετά την πρόκριση της Εθνικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Διάβασέ μου το...

Γιώργος Παπαγιάννης: Συγκινημένος στην αγκαλιά της συντρόφου του, μετά την πρόκριση της Εθνικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες

-

Η Εθνική ομάδα προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες για πρώτη φορά έπειτα από 16 χρόνια, μετά από μια μαγική εμφάνιση εναντίον της Κροατίας, της οποίας επικράτησε με 80-69 στο ΣΕΦ.

Πρώτος σκόρερ της ελληνικής ομάδας ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με 23 πόντους, ενώ 19 πόντους είχε ο Γιώργος Παπαγιάννης (5/8 τρίποντα) και 14 ο Νικ Καλάθης (11 ασίστ).

Αμέσως μετά την ιστορική νίκη, οι παίκτες εμφανώς συγκινημένοι έτρεξαν να το γιορτάσουν και να πανηγυρίσουν μαζί με την οικογένειά τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης, που πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση, έπεσε στην αγκαλιά της συντρόφου του, Σοφίας, εμφανώς συγκινημένος.

Η σύντροφος του Έλληνα ψηλού ανέβασε στο Instagram μία σειρά φωτογραφιών, γράφοντας στα γαλλικά στη λεζάντα: "Τα λέμε σύντομα! Πάμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες".

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: eurokinissi

View this post on Instagram

A post shared by Sofia Akritidou? (@soakr13)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ