Celebrity

08 Ιουλίου 2024 09:17

Σία Κοσιώνη: Πανηγύρισε στο γήπεδο με τον γιο της, Δήμο την πρόκριση της Εθνικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Διάβασέ μου το...

Σία Κοσιώνη: Πανηγύρισε στο γήπεδο με τον γιο της, Δήμο την πρόκριση της Εθνικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες

-

Το πολυπόθητο "εισιτήριο" για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού πήρε Εθνική ομάδα της Ελλάδας, καθώς το βράδυ της Κυριακής (07/07) επικράτησε με 80-69 στον τελικό του Προολυμπιακού τουρνουά της Κροατίας και έκλεισε τη θέση της για το Παρίσι.

Η Ελλάδα καταφέρνει έτσι να πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες για πέμπτη φορά και πρώτη μετά από 16 ολόκληρα χρόνια.

Πρώτος σκόρερ της ελληνικής ομάδας ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με 23 πόντους ενώ 19 πόντους είχε ο Γιώργος Παπαγιάννης (5/8 τρίποντα) και 14 ο Νικ Καλάθης (11 ασίστ).

Το ΣΕΦ ήταν κατάμεστο φυσικά και πολλοί επώνυμοι έδωσαν το "παρών". Ανάμεσά τους η Σία Κοσιώνη με τον γιο της, Δήμο.

Οι δυο τους πανηγύρισαν μαζί τη μεγάλη επιτυχία της Εθνικής Ελλάδας, ενώ η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΪ δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία, στην οποία τους βλέπουμε να πανηγυρίζουν στις εξέδρες.

"Τα χρόνια μέχρι να ξεκινήσει ο γιος μου σχολείο ήταν γεμάτα, δύσκολα και απαιτητικά, σίγουρα τα πιο ενδιαφέροντα χρόνια της ζωής μου. Δυσκολεύτηκα πολύ με τα μωρουδιακά χρόνια, δεν μπορώ να πω ότι το είχα πάρα πολύ. Όταν γεννήθηκε το παιδί δεν είχα μάθει πώς θα του αλλάζω πάνα, με τρόμαζε" είχε πει μιλώντας για τη μητρότητα σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή "Μαμά-δες" η Σία Κοσιώνη.

View this post on Instagram

A post shared by Sia Kosioni (@siakossioni)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ