Celebrity

08 Ιουλίου 2024 08:38

Παναγιώτης Τριβυζάς: Έγινε πατέρας για πρώτη φορά - Οι φωτογραφίες με τη νεογέννητη κόρη του

Διάβασέ μου το...

Παναγιώτης Τριβυζάς: Έγινε πατέρας για πρώτη φορά - Οι φωτογραφίες με τη νεογέννητη κόρη του

-

Στιγμές ευτυχίας για τον Παναγιώτη Τριβυζά, ο οποίος την Κυριακή 7 Ιουλίου έγινε για πρώτη φορά πατέρας. Ο γνωστός αθλητής και η σύζυγός του ολοκλήρωσαν με τον καλύτερο τρόπο την οικογενειακή τους ευτυχία, αφού η Ιωάννα Καραϊσκου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, που θα πάρει το όνομα Ρεβέκκα.

"7/7/2024 Ρεβέκκα.Το πιο έντονο συναίσθημα που έχουμε ζήσει. Σε ευχαριστώ πολύ Γυναίκα μου. Καλώς ήρθες Πριγκίπισσα μας. Σας ΑΓΑΠΩ πολύ γυναίκες της ζωή μου" έγραψε στο Instagram ο Παναγιώτης Τριβυζάς, ανεβάζοντας παράλληλα τις πρώτες φωτογραφίες με τη νεογέννητη κόρη του και τη σύζυγό του, μέσα από το μαιευτήριο.

Θυμίζουμε πως οι δυο τους παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Βούλας-Βάρης-Βουλιαγμένης στις 9 Δεκεμβρίου. Ο Παναγιώτης Τριβυζάς στο παρελθόν υπήρξε παντρεμένος με την Σταυρούλα Χρυσαειδή, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor.

O Παναγιώτης Τριβυζάς είχε δηλώσει λίγο μετά τον γάμο του με την Ιωάννα Καραΐσκου: "Ανυπομονούμε! Είναι κάτι το πρωτόγνωρο και για τους δυο μας. Το ήθελα εξαρχής. Με την Ιωάννα είμαστε εννέα μήνες μαζί. Διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, αλλά δεν της φαίνεται. Όπως μας έχει πει ο γιατρός αναμένεται να γεννήσει στις αρχές Ιουλίου. Δε θέλουμε να μάθουμε το φύλο του μωρού ακόμα, θέλουμε να κάνουμε το gender reveal. Εκτός από το ότι θέλω να είναι υγιέστατο το μωράκι μου, θα ήθελα να είναι κορίτσι.

Είχαμε κάνει κάποιες συζητήσεις με τη σύζυγό μου και είμαστε και οι δύο σοβαρά άτομα που μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτό. Παρόλο που είμαστε ζευγάρι για μικρό χρονικό διάστημα, αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα, γιατί από τους πρώτους κιόλας μήνες μένουμε μαζί. Κάναμε τον πολιτικό γάμο, αλλά θα κάνουμε και θρησκευτικό μαζί με τη βάφτιση. Έτσι θα την αφήσω; Η εγκυμοσύνη έχει αλλάξει τον τρόπο που σκέφτομαι και έχουν μπει άλλες προτεραιότητες. Αυτό ήθελα από την αρχή, να κάνω μια μεγάλη οικογένεια".