Media

07 Ιουλίου 2024 17:15

Καλύτερα δε γίνεται: Φινάλε με αποκαλύψεις από τη Ναταλία Γερμανού - "Στις 21 Σεπτεμβρίου θα είμαστε εδώ με δύο νέα μέλη που…"

Διάβασέ μου το...

Καλύτερα δε γίνεται: Φινάλε με αποκαλύψεις από τη Ναταλία Γερμανού - "Στις 21 Σεπτεμβρίου θα είμαστε εδώ με δύο νέα μέλη που…"

-

Αυλαία έριξε το μεσημέρι της Κυριακής 7/7 η εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται με την Ναταλία Γερμανού να κάνει αποκαλύψεις! Η Ναταλία Γερμανού ευχαρίστησε τους συνεργάτες της και το τηλεοπτικό κοινό, ενώ ανανέωσε το ραντεβού μαζί του για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Ο Δημήτρης Πανόπουλος και η Εβελίνα Νικόλιζα αποχωρούν από την εκπομπή με την παρουσιάστρια να κάνει ξεχωριστή αναφορά:

«Εβελίνα, αυτά τα τέσσερα χρόνια που μοιραστήκαμε μου έδωσες χαρά ήσουν το γέλιο μου σε ζόρικες στιγμές. Είσαι από τα πιο καλά πλάσματα που υπάρχουν σε αυτόν τον πλανήτη σου εύχομαι ό,τι κι αν ξάνεις να μεταφέρεις την καλή σου ενέργεια» είπε στην Εβελίνα Νικόλιζα.

«Ήσουν σε αντίθεση με τη μακακία που είχα πει σε μια εκπομπή τον Νοέμβριο ήσουν αποκάλυψη και το λέω δημόσια. Ήσουν το στήριγμά μου σε θέματα ενημέρωσης, με έκανες καλύτερη δημοσιογραφικά εύχομαι όποιο κι αν είναι το επόμενό σου βήμα να σκίσεις», είπε για τον Δημήτρη Πανόπουλο. «Στις 21 Σεπτεμβρίου θα είμαστε εδώ με δύο νέα μέλη στην παρέα που ελπίζουμε να τα καλοδεχτείτε και να τα αγαπήσετε» αποκάλυψε κλείνοντας την εκπομπή.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


VIDEO