Media

07 Ιουλίου 2024 16:59

Ακόμα δεν είδες τίποτα: Φινάλε για την εκπομπή του Κώστα Τσουρού - Το δημόσιο "ευχαριστώ" & η συγκίνηση (Video)

Διάβασέ μου το...

Ακόμα δεν είδες τίποτα: Φινάλε για την εκπομπή του Κώστα Τσουρού - Το δημόσιο "ευχαριστώ" & η συγκίνηση (Video)

-

Φινάλε έκανε το μεσημέρι της Κυριακής 7/7 η εκπομπή του Κώστα Τσουρού στο Mega, "Ακόμα δεν είδες τίποτα". Σε κλίμα συγκίνησης, τόσο ο παρουσιαστής όσο και οι συνεργάτες του, αποχαιρέτισαν το τηλεοπτικό κοινό, με όλους να αναφέρουν το καλό κλίμα που υπήρχε μπροστά και πίσω από τις κάμερες.


"Μπορεί σε κάποιους από σας να φαίνεται λίγο παράξενο αλλά πραγματικά για εμάς, ειδικά φέτος που ήταν η πρώτη μας χρόνια σ’ αυτή την εκπομπή όλο αυτό που περάσαμε είναι πολύ σημαντικό και επειδή το περάσαμε μαζί σας κι εσείς μας αποδείξατε ότι ήσασταν μαζί μας και σας ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό και πρώτα απ’ όλους εγώ θέλω να ευχαριστήσω εσάς τους τηλεθεατές που μας στηρίξατε. Που με στηρίξατε προσωπικά γιατί ήταν και η πρώτη μου προσπάθεια ως κεντρικός παρουσιαστής σε μια εκπομπή. Σας ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα, τα τηλέφωνα αλλά και τα πολύ ωραία λόγια", είπε ο Κώστας Τσουρός, με τον ίδιο να δίνει το βήμα στους συνεργάτες του να μιλήσουν.

Η Νόνη Δούνια ανέφερε ότι από την συνεργασία τους κρατάει μόνο τα καλά, γιατί "έτσι τα είδα και τα έχω βιώσει", όπως ανέφερε, ενώ η Δέσποινα Τσόκου τον αποκάλεσε τηλεοπτικό "μεγάλο της αδελφό ", αφού την προστατεύσε πολλές φορές, όπως υπογράμμισε. Λίγο πριν το φινάλε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τόνισε ότι ο ίδιος ήταν ο λόγος που επέστρεψε στην τηλεόραση με τον Πάνο Κατσαρίδη να υπογραμμίζει ότι ένιωσε μόνο αγάπη. "Μη μας ξεχνάς στην κορυφή, γιατί έχεις πάρει τον δρόμο αλλά να θυμάσαι πάντα ποιοι ήταν στην βάση σου", τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


VIDEO