Celebrity

07 Ιουλίου 2024 16:25

Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας: Πέρασαν μαζί το πρωινό! Η συνάντηση για χάρη του γιου τους (Photos)

Διάβασέ μου το...

Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας: Πέρασαν μαζί το πρωινό! Η συνάντηση για χάρη του γιου τους (Photos)

-

Μαζί πέρασαν το πρωινό της Κυριακής 7/7 η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, για χάρη του γιου τους, Γιάννη. Ο μεγαλύτερος γιος του πρώην ζευγαριού, είχε σήμερα αγώνες στο πόλο και οι γονείς του δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το πλευρό του!

Άλλωστε τόσο ο Γιώργος Λιάγκας όσο και η Φαίη Σκορδά βάζουν πάντα σε απόλυτη προτεραιότητα τα δυο τους παιδιά και παραμένουν ενωμένοι σε ό,τι έχει να κάνει με την ανατροφή τους. Μάλιστα, όπως διαπιστώνουμε από τα στιγμιότυπα που ανέβασαν στα social media, Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας κάθισαν δίπλα δίπλα.

«Λατρεύω τα παιδιά, αλλά δεν ξέρω πώς θα ακουστεί τώρα. Για μένα το πιο σημαντικό είναι ο Γιάννης και ο Δημήτρης σε αυτή τη φάση. Μέσα μου για να είμαι ειλικρινής, επειδή εξαιτίας του διαζυγίου που πήραμε με τον Γιώργο, θεωρώ ότι δυσκολέψαμε τα παιδιά μας, δεν θα ήθελα να τα φέρω ξανά σε δύσκολη θέση. Θέλω όλα να γίνουν ωραία, χωρίς αναταράξεις για τα παιδιά. Αυτό είναι το νούμερο ένα. Εάν οτιδήποτε γίνει και έρθει δεν επηρεάσει τα παιδιά» για να προσθέσει «Για να το πάρουμε απόφαση σημαίνει πως δεν υπήρχε άλλος δρόμος. Και θα σου πω κάτι ακόμα. Μπορεί να περάσαμε δύσκολα, μπορεί στις αρχές τα πράγματα να ήταν κάπως. Είμαστε διαφορετικοί. Σε κάποια βασικά σημεία είμαστε πολύ διαφορετικοί. Ό,τι και αν είναι, από τη στιγμή που είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου, είμαστε οικογένεια», έχει δηλώσει η Φαίη Σκορδά στον Νίκο Χατζηνικολάου και το Ενώπιος Ενωπίω του ΑΝΤ1.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Σκορδά

Σκορδά

Σκορδά

Photo Credits: NDP