Media

07 Ιουλίου 2024 14:34

Καλύτερα δε γίνεται: Η Ναταλία Γερμανού ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Πανόπουλο και την Εβελίνα Νικόλιζα

Διάβασέ μου το...

Καλύτερα δε γίνεται: Η Ναταλία Γερμανού ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Πανόπουλο και την Εβελίνα Νικόλιζα

-

Το μεσημέρι της Κυριακής 7 Ιουλίου στην έναρξη της εκπομπή της "Καλύτερα δε γίνεται", η Ναταλία Γερμανού ανακοίνωσε στους τηλεθεατές πως η συνεργασία της με τον Δημήτρη Πανόπουλο και την Εβελίνα Νικόλιζα ολοκληρώνεται.

Τόσο ο Δημήτρης Πανόπουλος, όσο και η Εβελίνα Νικόλιζα δεν θα συνεχίσουν στην εκπομπή του Alpha και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Δείτε επίσης! Ναταλία Γερμανού για Ελένη Μενεγάκη: "Της χρωστάω την είσοδό μου στη ζωντανή τηλεόραση"

Όσα είπε η Ναταλία Γερμανού

«Σήμερα είναι η τελευταία εκπομπή για το season 6 του “Καλύτερα δε γίνεται” και θα υπάρξουν κάποιοι… αποχαιρετισμοί. Είναι αλήθεια αυτό… Δυο από τα μέλη της μπάντας μας ετοιμάζονται για σόλο καριέρα. Αλλά, θέλω να πω ως μαέστρος αυτής της μπάντας, ότι κάθε σωστός μαέστρος οφείλει με αγάπη να αγκαλιάζει τα μέλη του, να τα φυλάει, να τα αγκαλιάζει σφιχτά και να τους εύχεται καλή σταδιοδρομία. Αυτό ακριβώς θα κάνω όταν έρθει η στιγμή. Όχι ακόμα, έχουμε και τρεις ώρες μπροστά μας, αγαπημένε μου Δημήτρη και αγαπημένη μου Εβελίνα. Ξέρετε ότι θα σας αγαπώ μέχρι το τέλος του κόσμου. Αυτά δεν αλλάζουν και ούτε χαλάνε οι φιλίες για μια εκπομπή», είπε η Ναταλία Γερμανού.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

VIDEO