Exclusive

07 Ιουλίου 2024 14:59

Αθηνά Οικονομάκου & Μπρούνο Τσερέλα: Καλοκαιρινή απόδραση στην Κέα - Αποκλειστικά βίντεο!

Διάβασέ μου το...

Αθηνά Οικονομάκου & Μπρούνο Τσερέλα: Καλοκαιρινή απόδραση στην Κέα - Αποκλειστικά βίντεο!

-

Νέα σελίδα στην προσωπική της ζωή έχει γυρίσει η Αθηνά Οικονομάκου μετά τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Η γνωστή ηθοποιός είναι ζευγάρι με τον 37χρονο Ιταλοαργεντίνο μπασκετμπολίστα Μπρούνο Τσερέλα και από ότι φαίνεται είναι πολύ ερωτευμένη.

Μπορεί και οι δυο να μην έχουν μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση τους, ωστόσο επιβεβαιώνουν έμμεσα το ειδύλλιό τους μέσα από τις αναρτήσεις τους στα social media.

Δείτε επίσης! Αθηνά Οικονομάκου: Το σχόλιο του Μπρούνο Τσερέλα σε φωτογραφία της - Με ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια την παρομοίασε;

Λίγο καιρό μετά το ταξίδι της Αθηνάς Οικονομάκου στην Ιταλία, όπου πήγε να δει τον αγαπημένο της στον τελευταίο του επαγγελματικό αγώνα μπάσκετ, τώρα έκανε μαζί του ακόμη μια εξόρμηση εκτός Αθήνας.

Συγκεκριμένα, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα ταξίδεψαν στην Κέα για μερικές στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.

Η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα από το ταξίδι, ενώ το ίδιο έκανε και ο Μπρούνο Τσερέλα, ο οποίος πόσταρε μια φωτογραφία που ποζάρει στην πισίνα μόνο με την πετσέτα του.

Μάλιστα, όπως θα δείτε στα αποκλειστικά βίντεο του FTHIS που ακολουθούν, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα απολαμβάνουν τον καλό καιρό, τις ομορφιές του νησιού και τις βουτιές τους στη θάλασσα σε μια έξοδό τους.

Οικονομάκου Αθηνά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO