Media

07 Ιουλίου 2024 13:35

Γεια Σου: Αυλαία για την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ - "Μην κλαίτε ρε..."

Διάβασέ μου το...

Γεια Σου: Αυλαία για την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ - "Μην κλαίτε ρε..."

-

Το "αντίο" της στη φετινή τηλεοπτική σεζόν είπε η Μαρία Μπακοδήμου το μεσημέρι της Κυριακής 7 Ιουλίου μέσα από την εκπομπή της "Γεια σου" και τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Η παρουσιάστρια, έχοντας δίπλα της όλους τους συνεργάτες της αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές και ευχαρίστησε το κανάλι.

«Εμένα μου είναι πολύ άβολοι οι αποχωρισμοί, αλλά είναι η τελευταία εκπομπή του "Γεια σου". Περάσαμε δυο χρόνια μαζί», είπε η Μαρία Μπακοδήμου και στη συνέχεια μια έκπληξη την περίμενε από τους συνεργάτες της.

Συγκεκριμένα, προβλήθηκε ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές τους.

Δείτε επίσης! Μαρία Μπακοδήμου: Απίστευτη αποκάλυψη on air - "Ήμουν έτοιμη να γεννήσω και είχα μαλώσει με τον πατέρα των παιδιών μου"

Στη συνέχεια, η Μαρία Μπακοδήμου είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον ΣΚΑΪ, εσάς τους τηλεθεατές, όλα τα παιδιά στο πλατό, τις καμερούλες μου, κι αυτή εδώ την ομάδα. Είστε όλοι εδώ; Εγώ να σας πω κάτι; Πέρασα πολύ ωραία και πέρασα πιο ωραία γιατί αγαπηθήκαμε, συνδεθήκαμε, μοιραστήκαμε…μην κλαίτε ρε βλαμμένα. Αυτή η ομάδα ίσως είναι η καλύτερη που είχα ποτέ. Έχει δουλέψει τόσο σκληρά, έχει κάνει υπερβολή γι’ αυτό το αποτέλεσμα. Άνθρωποι ακούραστοι, δημιουργικοί, που τρέχανε στο ρεπορτάζ, ήταν εδώ, ξενυχτάγανε τα βράδια στο ρεπορτάζ, η καλύτερη ομάδα που τους αξίζει μια πολύ ωραία πορεία στην τηλεόραση. Καλή συνέχεια σε όλους, να είμαστε καλά, σας αγαπώ πολύ. Φιλιά. Καλό καλοκαίρι».

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, πως όπως έχει γίνει μέχρι τώρα γνωστό η Μαρία Μπακοδήμου και το "Γεια σου" δεν θα συνεχίσουν και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στον ΣΚΑΪ.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

VIDEO