Media

07 Ιουλίου 2024 12:46

Χαμογέλα και πάλι: Αυλαία για την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου - "Όποιος θέλει να φύγει να το πει τώρα, αλλιώς…"

Διάβασέ μου το...

Χαμογέλα και πάλι: Αυλαία για την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου - "Όποιος θέλει να φύγει να το πει τώρα, αλλιώς…"

-

Αυλαία έριξε σήμερα, Κυριακή 7 Ιουλίου, η εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, "Χαμογέλα και πάλι", μέσα από τη συχνότητα του Mega

Η παρουσιάστρια λίγο πριν το κλείσιμο ευχαρίστησε το κανάλι, την παραγωγή και έναν προς έναν τους συνεργάτες της μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Η Σίσσυ Χρηστίδου με ένα μεγάλο χαμόγελο αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές και ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους για τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

«Είναι αυτή η στιγμή που δεν είναι η αγαπημένη μου. Δεν μου αρέσουν οι αποχαιρετισμοί…», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου και δέχτηκε ένα μπουκέτο λουλούδια από τον Νίκο Κοκλώνη, τον οποίο και ευχαρίστησε δημόσια.

Δείτε επίσης! Σίσσυ Χρηστίδου για MAD VMA: "Υπάρχουν και άλλα γκρουπ, οι Onirama, οι Alcatrash… μην κοιτάς που δεν τους παίζουν οι εκπομπές μας"

«Ευχαριστούμε το κανάλι μας το Mega το Καλό, τον πρόεδρό μας τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ευχαριστούμε που θα είμαστε εδώ και του χρόνου. Όποιος θέλει να φύγει, ας το πει τώρα, αλλιώς να σωπάσει για πάντα», συνέχισε με χιούμορ η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Είναι πραγματικά σπουδαίο και άδικο να βγαίνουν τόσο λίγα άτομα ενώ η ομάδα αποτελείται από 70-80 άτομα που παλεύουν καθημερινά πολύ πιο σκληρά από εμάς που είμαστε μπροστά. Σας ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας. Σας ευχαριστούμε το κανάλι μας ξανά και θα είμαστε εδώ πάλι τον Σεπτέμβριο το Σαββατοκύριακο να πιούμε το καφεδάκι μας. Καλό καλοκαίρι», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

VIDEO