Celebrity

07 Ιουλίου 2024 11:35

Σίσσυ Χρηστίδου για MAD VMA: "Υπάρχουν και άλλα γκρουπ, οι Onirama, οι Alcatrash… μην κοιτάς που δεν τους παίζουν οι εκπομπές μας"

Διάβασέ μου το...

Σίσσυ Χρηστίδου για MAD VMA: "Υπάρχουν και άλλα γκρουπ, οι Onirama, οι Alcatrash… μην κοιτάς που δεν τους παίζουν οι εκπομπές μας"

-

Το πρωί της Κυριακής 7 Ιουλίου στην εκπομπή "Χαμογέλα και πάλι" εμφανίστηκε μέσω skype ο Youtuber Φίλιππος Ιωάννου, με αφορμή τα "Mad Video Music Awards 2024" που θα προβληθούν απόψε το βράδυ μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Φίλιππος Ιωάννου ανέφερε πως στη φετινή διοργάνωση δεν υπήρχε το βραβείο "Καλύτερο συγκρότημα", το οποίο τα τελευταία χρόνια κέρδιζαν οι Μέλισσες.

Εκείνη τη στιγμή, η Σίσσυ Χρηστίδου εξέφρασε τη διαφωνία της.

«Υπάρχουν και άλλα γκρουπ, οι Onirama, οι Alcatrash…Υπάρχουν! Μην κοιτάς που δεν τους παίζουν οι εκπομπές μας», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου γελώντας και πρόσθεσε: «Δεν έχει άλλες μπάντες ρε παιδιά; Εμείς έχουμε μετά την μπάντα του Ίαν Στρατή. Να αφαιρεθεί όλη η κατηγορία; Δεν συμφωνώ. Καλά θα ανακατευτώ τώρα εγώ; Τι με νοιάζει...».

Δείτε επίσης! Σε σοκ η Σίσσυ Χρηστίδου: "Δεν μπορείς να πιστέψεις ότι το 2024 μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο"

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, πως η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν παντρεμένη με τον frontman των Onirama Θοδωρή Μαραντίνη, ενώ στην εκπομπή της είναι και η Βάλια Χατζηθεοδώρου, η οποία στο παρελθόν είχε σχέση με τον τραγουδιστή των Alcatrash, Πέτρο Πυλαρινό.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.