Celebrity

06 Ιουλίου 2024 23:27

Σοφία Κουρτίδου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη νίκη στο J2US με τον Γιάννη Σεβδικαλή - "Για μας δεν είναι μόνο ένα show..."

Διάβασέ μου το...

Σοφία Κουρτίδου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη νίκη στο J2US με τον Γιάννη Σεβδικαλή - "Για μας δεν είναι μόνο ένα show..."

-

Μεγάλοι νικητές του J2US αναδείχθηκαν οι Γιάννης Σεβδικαλής και η Σοφία Κουρτίδου. Το Σάββατο 6/7 η Σοφία Κουρτίδου έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ευχαριστώντας την παραγωγή του J2US και όλους όσους στήριξαν εκείνη και τον Γιάννη Σεβδίκαλη.

«Τα καταφέραμε! Είμαστε οι νικητές του J2US ! Αυτή η νίκη δεν είναι μόνο δική μας… είναι η νίκη όλων των ανθρώπων. Είναι η απόδειξη πως μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Πως ακόμα και τις δυσκολίες μπορούμε να τις μετουσιώσουμε σε θαύματα.

Μη σταματάτε ποτέ να πιστεύετε στον εαυτό σας και στους ανθρώπους.Μη σταματάτε ποτέ να πιστεύετε στο όνειρο. 5 μήνες ζήσαμε ένα ονειρεμένο ταξίδι, δουλέψαμε σκληρά, εξελιχθήκαμε, συγκινηθήκαμε και ευτυχήσαμε.Και χάρη στη δική σας αγάπη και υποστήριξη,το ταξίδι αυτό ολοκληρώθηκε με τον πιο μαγικό τρόπο.Το Just για μας δεν είναι μόνο ένα show, είναι ένα φωτεινό κομμάτι της κοινής μας πορείας που θα έχει πάντα την πιο γλυκιά θέση στην καρδιά μας.Σε αυτή τη σκηνή, άλλωστε, οι ζωές μας ενώθηκαν για πάντα και θα είμαστε αέναα ευγνώμονες γι’αυτό.


Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Νίκο Κοκλώνη που μας άνοιξε την πόρτα σε αυτό το μαγικό ταξίδι, που ομόρφυνε ακόμα περισσότερο την καθημερινότητα μας. Νιώθουμε απέραντη ευγνωμοσύνη γιατί σε αυτή τη σκηνή κάποια μεγάλα όνειρά μας έγιναν πραγματικότητα.

Ευχαριστούμε όλη την ομαδάρα μπροστά και πίσω απο τις κάμερες που εργάστηκε σκληρά για να ζούμε κάθε εβδομάδα μια γιορτή υπερπαραγωγή. Γιατί αυτό είναι για εμάς το Just… μια απέραντη γιορτή.Γι’ αυτό και πάντα θα το γιορτάζουμε.

Ευχαριστούμε τους υπέρλαμπρους κριτές μας με τη σειρά που τους βλέπαμε κάθε εβδομάδα απέναντί μας…αλλά ουσιαστικά δίπλα μας», έγραψε.

Δείτε την σχετική ανάρτηση: