Celebrity

06 Ιουλίου 2024 18:59

Ελεονώρα Μελέτη: "Δεν έχω πικρία ακριβώς από το MEGA Καλημέρα, ίσως κάποιες καταστάσεις να έπρεπε να ολοκληρωθούν προτού γίνουν πολύ χειρότερες"

Διάβασέ μου το...

Ελεονώρα Μελέτη: "Δεν έχω πικρία ακριβώς από το MEGA Καλημέρα, ίσως κάποιες καταστάσεις να έπρεπε να ολοκληρωθούν προτού γίνουν πολύ χειρότερες"

-

Για όλους και για όλα μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη, το μεσημέρι του Σαββάτου 6/7 , στον Κώστα Τσουρό και την κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» στο Μεγάλο κανάλι. Η παρουσιάστρια και Ευρωβουλευτής, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τέλος του MEGA Καλημέρα, για το οποίο είπε: «'Ηταν μια μεγάλη ικανοποίηση η αποδοχή του κόσμου γιατί αυτό ήρθε μετά από μια τηλεοπτική σεζόν που η εκπομπή απαξιώθηκε τηλεοπτικά και από τα νούμερα της τηλεθέασης. Δεν υπάρχει παρουσιαστής που, όταν βλέπει τα νούμερα της τηλεθέασης, ενώ μπορεί να ξέρει μέσα του ότι δεν είναι εκείνος ο κύριος υπαίτιος, δεν το παίρνει και λίγο προσωπικά. Με ικανοποιεί λοιπόν πολύ που ήρθε μετά από μια τηλεοπτική χρονιά που πολλοί προσπάθησαν να ρίξουν σε μένα το βάρος της κακής πορείας της εκπομπής.

Επομένως αυτό είναι μια δική μου προσωπική ικανοποίηση. Μεγαλύτερο όμως είναι το αίσθημα της ευθύνης από αυτό της ικανοποίησης γιατί, όταν ξέρεις ότι εκεί έξω υπάρχουν κάποιοι εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι που σε έχουν ψηφίσει γιατί είδαν κάτι σε σένα όλα αυτά τα χρόνια, όχι μόνο από την υποψηφιότητα, νιώθω μέσα μου αυτό το γλυκό βάρος του να δουλέψω πραγματικά γι’ αυτούς τους ανθρώπους και να αποδείξω ότι δεν είχαν άδικο με την ψήφο τους. Πρέπει να τους δικαιώσω, αυτό νιώθω. Δεν έχω πικρία ακριβώς από το MEGA Καλημέρα, κάποιοι ερμήνευσαν το τέλος αυτό έτσι όπως τους συνέφερε και αυτό ίσως λίγο με στεναχώρησε. Είμαι όμως υπέρ της φιλοσοφίας ότι όταν συμβαίνει κάτι είναι μάταιο να κλαις πάνω από το χυμένο γάλα, προχωράμε παρακάτω να δούμε τι μπορεί να έφτιαξε και τι μπορεί να διορθωθεί. Είμαι και υπέρ της φιλοσοφίας ότι κάποια πράγματα δεν είναι πάντα για κακό, δηλαδή ίσως κάποιες καταστάσεις να έπρεπε να ολοκληρωθούν προτού γίνουν πολύ χειρότερες».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Photo Credits: ndp