Celebrity

06 Ιουλίου 2024 17:59

Γιώργος Καπουτζίδης: Ο λόγος που αποχώρησε από την παρουσίαση της Eurovision - "Ήμουν μια φωνή που δεν θέλανε ερτικοί και εξωερτικοί"

Διάβασέ μου το...

Γιώργος Καπουτζίδης: Ο λόγος που αποχώρησε από την παρουσίαση της Eurovision - "Ήμουν μια φωνή που δεν θέλανε ερτικοί και εξωερτικοί"

-

Καλεσμένος στην εκπομπή "Καλύτερα δε γίνεται", με την Ναταλία Γερμανού, βρέθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε γιατί τελικά δεν συνέχισε να παρουσιάζει τη Eurovision με τη Μαρία Κοζάκου.

«Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που γράφει ωραία σχόλια για μένα. Δεν έφυγα γιατί βαριόμουνα. Έφυγα γιατί όταν κατάλαβα ότι από την ΕΡΤ δεν με θέλανε κάποιοι άνθρωπο, κατάλαβα ότι έπρεπε να φύγω. Και το συστήνω στον οποιονδήποτε, όταν αισθανθείτε ότι είστε σε ένα περιβάλλον που δεν είστε καλοδεχούμενοι και υπάρχει μια τοξικότητα γύρω από εσάς, φύγετε. Από το ’21 φαινόταν και το ’22 εκδηλώθηκε περισσότερο. Εγώ πάντοτε διαφωνούσα με τον τρόπο που γίνεται η Eurovision στην ΕΡΤ.

Πάντα πίστευα ότι πρέπει να γίνονται εθνικοί τελικοί, να είναι μια πλατφόρμα ανάδειξης νέων ταλέντων, να το δει η ΕΡΤ λίγο πιο σοβαρά, που μπορεί να φέρει και 2 και 3 και 4 τελικές βραδιές και να κάνει και μια συνεργασία με τα ιδιωτικά κανάλια. Πρότεινα κατά καιρούς διάφορα κόνσεπτ που μπορούσαν να γίνουν.

Υπήρχαν κάποιοι άνθρωποι ερτικοί και εξωερτικοί που ήθελαν να έχουν απόλυτο έλεγχο της διαδικασίας επιλογής οπότε ήμουν μία φωνή που δεν την πολυθέλανε.

Ξεκίνησαν τα δημοσιεύματα ότι δεν θα το κάνω, γιατί έδωσα τις Σέρρες στον ΑΝΤ1 και όχι στην ΕΡΤ. Μέχρι που άρχισαν να με διαβάλουν σε ανώτερα στελέχη. Όταν κατάλαβα ότι γινόταν όλο αυτό είπα για ποιον λόγο να παρατάω το σπίτι μου; Την τελευταία εβδομάδα στο Τορίνο που ήμουν χωρίς χέρι και πόδι υπήρχαν κάποιοι που δεν με χαιρέτησαν καν.

Δεν μου είπαν ούτε ένα ευχαριστώ όταν τελείωσε η συνεργασία. Ήταν άσχημη συμπεριφορά, όχι από όλη την ΕΡΤ. Αυτή η συμπεριφορά οδήγησε και τη Μαρία Κοζάκου να φύγει. Θα μπορούσε να καθοδηγήσει τα δύο παιδιά να κάνουν τη δουλειά καλύτερα. Άφησαν και τον Ζερόμ και τον Θανάση έτσι» είπε.

Δείτε το σχετικό βίντεο: