Celebrity

06 Ιουλίου 2024 17:30

Αντώνης Ρέμος: Ο δικηγόρος του ξεκαθαρίζει - "Δεν είναι κατηγορούμενος αλλά ελεγχόμενος"

Διάβασέ μου το...

Αντώνης Ρέμος:  Ο δικηγόρος του ξεκαθαρίζει - "Δεν είναι κατηγορούμενος αλλά ελεγχόμενος"

-

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, "Καλύτερα δε γίνεται", μίλησε ο δικηγόρος του Αντώνη Ρέμου, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μετά την δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του γνωστού τραγουδιστή, στην οποία προχώρησε η Αρχή για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος έπειτα από πολύμηνη έρευνα που πυροδότησε η ανακολουθία των δηλωθέντων εισοδημάτων.

Ο ίδιος, ανέφερε μεταξύ άλλων: "Η θέση του Αντώνη του Ρέμου είναι ότι η Αρχή καταπολέμησης της νομιμοποίησης προϊόντων και εσόδων αλλά και περιουσίας που προέρχεται από παράνομη δραστηριότητα, εάν έχει τέτοιες ενδείξεις είναι υποχρεωμένη να τις ελέγξει. Δεν έχει κανένα πρόβλημα από την Αρχή ξεπλύματος και την έρευνα. Δεν ζητάει διακριτική μεταχείριση, είναι κι αισθάνεται ένας πολίτης όπως όλοι οι πολίτες που αν διαπιστωθεί ότι έχει κάνει φοροδιαφυγή, που δεν θα διαπιστωθεί, θα υποστεί τις συνέπειες που υφίστανται όλοι οι Έλληνες. Αυτή είναι η θέση του.

Για να μην δημιουργηθεί κάποια παρεξήγηση, έχει τα ίδια δικαιώματα και μεταχείριση με κάθε Έλληνα πολίτη. Τυχαία ξαφνικά ενώ η έρευνα έχει γίνει εδώ και ένα μήνα έγινε μία διαρροή η οποία αποκλείεται να έγινε από εκείνον. Την πληροφορία την είχανε δύο φορείς. Ο Αντώνης Ρέμος δεν είναι κατηγορούμενος αλλά ελεγχόμενος.
Εμείς διαμαρτυρόμεθα και ο τραγουδιστής διαμαρτύρεται όχι γιατί του δέσμευσαν την περιουσία αλλά γιατί έγιναν διαρροές οι οποίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και είναι ψεύδη. Ο κόσμος τον λεηλατεί στο διαδίκτυο, τον κατηγορεί γιατί τον έχουν παραπληροφορήσει συνειδητά κάποιοι, γιατί όταν αναφέρεται ότι δηλώνει ως εισόδημα 50.000 €.

Είναι λογικό. Θα πρέπει να ακουστεί ότι τα εισοδήματα του αυτή την τελευταία πενταετία είναι πολύ μεγάλα αλλά δεν μπορώ να τα πω δημόσια. Η μοναδική χρόνια που είχε εισόδημα 50.000 € ήτανε στην καραντίνα".

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Photo Credits: NDP