Celebrity

06 Ιουλίου 2024 14:32

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: Οι δηλώσεις μετά το φινάλε της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη στο Mega - "Πρέπει να ρωτήσετε την ίδια..."

Διάβασέ μου το...

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: Οι δηλώσεις μετά το φινάλε της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη στο Mega - "Πρέπει να ρωτήσετε την ίδια..."

-

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και στους δημοσιογράφους έκανε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος μετά το φινάλε της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη στο Mega και το αντίο της παρουσιάστριας στην καθημερινή ζώνη.

Δείτε επίσης! Ναταλία Γερμανού: Το μήνυμα στην Ελένη Μενεγάκη μετά το φινάλε της εκπομπής της στο Mega και η απάντησή της

Όσα είπε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος

«Πάντα υπάρχει μια συγκίνηση στο τέλος, αλλά και μια χαρά που ολοκληρώθηκε ένας κύκλος με πολύ αγαπημένους ανθρώπους και εξαιρετικούς συνεργάτες. Η Ελένη Μενεγάκη ήταν σήμερα χαρούμενη, πολύ πιο χαρούμενη από την τελευταία φορά που ολοκληρώθηκε ένας κύκλος. Το είπε και η ίδια, είχε μεν μια συγκίνηση που είναι δεδομένη, αλλά περισσότερο χαρά και ήθελε να τη μεταδώσει, να την αφήσει να φανεί», είπε αρχικά ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος.

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος πρόσθεσε στη συνέχεια: «Θα πρέπει να ρωτήσετε την ίδια για το αν θα τη δούμε σε κάτι βραδινό. Εγώ παραμένω στο κανάλι αυτό που μέσω της Ελένης ήρθα κι έχω μεγάλη χαρά και μεγάλη αισιοδοξία για καινούργια πράγματα».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ