Celebrity

06 Ιουλίου 2024 12:38

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου της - Αυτό είναι το όνομα που θα του δώσει

Διάβασέ μου το...

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου της - Αυτό είναι το όνομα που θα του δώσει

-

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βιώνει μια ξεχωριστή φάση στη ζωή της, καθώς έγινε για δεύτερη φορά μαμά.

Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της από τον σύζυγό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και όπως είναι αναμενόμενο το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, πως πριν 1,5 χρόνο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί, τον μικρό Βλάσση.

Δείτε επίσης! Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αλλαγή που έκανε στο Instagram μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου της

Οι δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της

Το μεσημέρι της Παρασκευής 5 Ιουλίου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο μαζί με τον νεογέννητο γιο της.

Μάλιστα, η ίδια έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής "Γεια σου" και αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει στο δεύτερο παιδί της.

«Τα συναισθήματά μου είναι χαρά, ευλογία. Είμαστε πάρα πολύ ευτυχισμένοι. Έχουμε πει στον Βλάσση για τον μικρό του αδελφό, τον περιμένει. Δεν ξέρω τι ακριβώς περιμένει. Νομίζω θα χαρεί και εκείνος. Όλα θέλουν τον χρόνο τους. Είμαστε λίγο παραδοσιακοί οπότε θα πάρει το όνομα του μπαμπά μου, Βασίλης. Πολλοί Βασίληδες αλλά βολεύει, θα τους γιορτάζουμε μαζί. Είναι ίδιος με τον άντρα μου, όνομα και πράμα», αποκάλυψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.