Media

06 Ιουλίου 2024 08:01

J2US - Τελικός: Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές!

Διάβασέ μου το...

J2US - Τελικός: Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές!

-

Αυλαία έριξε το βράδυ της Παρασκευής 5 Ιουλίου το "Just the two of us" και μέσα από τη συχνότητα του Alpha προβλήθηκε ο μεγάλος τελικός.

Ο Νίκος Κοκλώνης στο τέλος της βραδιάς ανακοίνωσε το ζευγάρι που κατάφερε να φτάσει στην κορυφή και να συγκεντρώσει τις περισσότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό.

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, πως τέσσερα ήταν τα ζευγάρια που διεκδικούσαν τη νίκη και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στη σκηνή.

Ο λόγος για τον Σωτήρη με τον Φειδία, τον Γιάννη Σεβδικαλή με την Σοφία Κουρτίδου, τον Γιώργο Αμούτζα με την Τάνια Μπρεάζου και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τον Ίαν Στρατή.

Τελικά, μεγάλοι νικητές αναδείχτηκαν ο Γιάννης Σεβδικαλής και η Σοφία Κουρτίδου.

Οι δυο τους μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς.

Δείτε επίσης! J2US - Δέσποινα Βανδή: H on air αναφορά στον Βασίλη Μπισμπίκη! "Ο έρωτάς μου είναι στην Κρήτη εγώ ήρθα εδώ για τον τελικό"

J2US - Όσα είπαν η Σοφία Κουρτίδου και ο Γιάννης Σεβδικαλής για τη νίκη τους

«Είμαι πάρα πολύ συγκινημένος! Αυτό το βραβείο το αξίζουν φυσικά όλα τα παιδιά αλλά για εμάς είναι πολύ συγκινητικό αυτό τη στιγμή. Διότι αυτό το βραβείο δεν είναι δικό μας, αυτό το βραβείο είναι δικό σας παιδιά! Είναι όλων των ανθρώπων που ζουν στο περιθώριο, είναι όλων των ανθρώπων που είναι μειονότητες, είναι όλων των ανθρώπων που έχουν όνειρα και στόχους και κάποιοι τους έχουν πείσει ότι δεν μπορούν να τα καταφέρουν», είπε εμφανώς συγκινημένος ο Γιάννης Σεβδικαλής μετά την νίκη του στο “J2US”.

Από την πλευρά της, η Σοφία Κουρτίδου ανέφερε συγκινημένη: «Εσύ είσαι η απόδειξη αγάπη μου. Είμαστε πολύ συγκινημένοι γιατί πραγματικά αυτή η νίκη είναι μια νίκη όλων των ανθρώπων. Για εμάς δεν είχε τόσο πολλή σημασία γιατί έχουμε αγαπηθεί τόσο πολύ από τον κόσμο και από όλα τα παιδιά. Θεωρώ η νίκη του Γιάννη είναι σύμβολο πραγματικά. Ο Γιάννης είσαι εσύ που μας βλέπεις από το σπίτι και είναι η απόδειξη πως μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

VIDEO