Music News powered by Heaven Music

05 Ιουλίου 2024 16:13

H Καλομοίρα εντυπωσίασε στο Euro Pride 2024 ξεσηκώνοντας 15.000 θεατές

Διάβασέ μου το...

H Καλομοίρα εντυπωσίασε στο Euro Pride 2024 ξεσηκώνοντας 15.000 θεατές

-

Η Καλομοίρα εντυπωσίασε με μια μοναδική συναυλία στο πλαίσιο του Euro Pride 2024 το οποίο διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη. Η icon performer ερμήνευσε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της αλλά και επιλεγμένα covers ξένων επιτυχιών σε ένα μισάωρο set που ξεσήκωσε τους παραπάνω από 15.000 παρευρισκόμενους.

Από το «Κι’ Όλο Περιμένω», στο «Secret Combination» αλλά και τις νέες κυκλοφορίες «Rolling» και «Αμήν» μέχρι το «Baby One More Time» και το «Hung Up», το Euro Pride χόρεψε στους ξέφρενους ρυθμούς της Καλομοίρας!

Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ήταν το ντουέτο της Καλομοίρας με την Κατερίνα Στικούδη καθώς μαζί ερμήνευσαν το «Secret Combination» σε νέα έκδοση από τον καταξιωμένο παραγωγό Mark F. Angelo. Το «Secret Combination (Pride Version)» θα κυκλοφορήσει σύντομα στις ψηφιακές πλατφόρμες από την Heaven Music.

Με το χορευτικό της set η αγαπημένη superstar Καλομοίρα απέδειξε, για άλλη μια φορά, πως είναι η κορυφαία Ελληνίδα pop performer ξεπερνώντας τα σύνορα της χώρας όπως μόνο εκείνη μπορεί!

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

Καλομοίρα

Καλομοίρα

Καλομοίρα

Καλομοίρα

Καλομοίρα


VIDEO