Celebrity

05 Ιουλίου 2024 14:43

Νάνσυ Νικολαΐδου: Τα κλάμματα & το δημόσιο ευχαριστώ στην Ελένη Μενεγάκη - "Νιώθω την ανάγκη να το πω και να το φωνάξω"

Διάβασέ μου το...

Νάνσυ Νικολαΐδου: Τα κλάμματα & το δημόσιο ευχαριστώ στην Ελένη Μενεγάκη - "Νιώθω την ανάγκη να το πω και να το φωνάξω"

-

Ιδιαίτερα συγκινημένη εμφανίστηκε η Νάνσυ Νικολαΐδου στην τελευταία εκπομπή της σεζόν. Η συνεργάτιδά της Ελένης Μενεγάκη, με δάκρυα στα μάτια θέλησε να ευχαριστήσει την παρουσιάστρια για την εμπιστοσύνη της.

"Σου χρωστάω ένα ευχαριστώ για την γενναιοδωρία σου, για το ενδιαφέρον σου, για την αγάπη σου. Είμαι γραφική, μπορεί, αλλά αυτό αισθάνομαι και οφείλω να το καταθέσω. Σου χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ για αυτά τα δύο χρόνια που πίστεψες σε μένα, που μου άνοιξες την πόρτα στο πλατό και στην καρδιά σου", είπε με την Ελένη Μενεγάκη να της απαντάει:

"Μη μου λες ευχαριστώ Νάνσυ μου γιατί έχεις μία διαδρομή μεγάλη στα Μέσα τα δημοσιογραφικά. Και σε εφημερίδες αλλά και σε περιοδικά και στην τηλεόραση. Σε ξέρω από το ξεκινημα μας΄".

"Κάνω αυτή τη δουλειά 30 χρόνια. Άνθρωποι που να βρίσκονται στο πλευρό σου και που σου λένε ευχαριστώ, σε σέβονται και σε εκτιμούν και σ’ αγαπούν κι εσύ να χαίρεσαι που είσαι σ’ αυτή τη δουλειά μαζί τους δεν υπάρχουν πολλοί και επειδή πια τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο εγώ δεν είμαι αγνώμων και νιώθω την ανάγκη να το πω και να το φωνάξω. Ίσως γιατί είμαι πιο συναισθηματικός άνθρωπος αλλά και ίσως γιατί το δέσιμο μαζί σου είναι άλλο. Εγώ εδώ δεν συγκινούμαι γιατί τελειώνω την εκπομπή και αυτό θέλω να πω και να το εκφράσω", της απάντησε η Νάνσυ Νικολαΐδου με την Ελένη Μενεγάκη να αναφέρει:

"Λυπάμαι που βρεθήκαμε στο φινάλε των καθημερινών εκπομπών αλλά από την άλλη χαίρομαι γιατί ενώ τόσα χρόνια τα λέγαμε...
Προλάβαμε και ζήσαμε κι αυτές τις στιγμές μαζί! Ειδικά την περίοδο που η αρχισυντάκτρια μας ήτανε άρρωστη και ήταν πολύ αυτός ο καιρός και εγώ σε βούτηξα ολόκληρη αλλά κι εσύ δε λύγισες".

Δείτε το σχετικό βίντεο: