Celebrity

05 Ιουλίου 2024 13:15

Super Κατερίνα: Αυλαία για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου - "Είστε οι καλύτεροι συνεργάτες που θα μπορούσα να έχω"

Διάβασέ μου το...

Super Κατερίνα: Αυλαία για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου - "Είστε οι καλύτεροι συνεργάτες που θα μπορούσα να έχω"

-

Αυλαία έριξαν σήμερα, Παρασκευής 5 Ιουλίου, όλες πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές. Ανάμεσα σε αυτές και η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, "Super Κατερίνα".

Η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε του τηλεθεατές της και ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους για τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους, η Κατερίνα Καινούργιου ευχαρίστησε τον Alpha, την παραγωγή και έναν προς έναν τους συνεργάτες της.

H παρουσιάστρια πήρε επίσης ένα μπουκέτο λουλούδια, τα οποία ήταν από τον Νίκο Κοκλώνη, με την ίδια να ευχαριστεί τον παραγωγό δημόσια.

Τέλος, η Κατερίνα Καινούργιου ευχαρίστησε τους τηλεθατές και έδωσε ραντεβού για τον Σεπτέμβριο.

"Για να γίνει μια εκπομπή και να πηγαίνει τόσο καλά και να την αγαπήσετε. Δεν είμαστε εμείς μπροστά αλλά πίσω η δημοσιογραφική ομάδα. Σας ευχαριστώ για όλα. Είστε οι καλύτεροι. Και έναν άνθρωπο που χωρίς αυτός δεν μπορώ. Νομίζω είναι ο καλύτερος. Μιλάμε για τον Θέμη Μάλλη. Δεν βγαίνει εκπομπή χωρίς αυτόν. Σε ευχαριστώ και τα λέμε από Σεπτέμβρη.

Είστε οι καλύτεροι συνεργάτες που θα μπορούσα να έχω και οι μοναδικοί που με ανέχονται. Ευχαριστώ και εσάς και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβρη" είπε, μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Καινούργιου.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ