Celebrity

05 Ιουλίου 2024 12:50

Λάκης Γαβαλάς: Η συνάντηση με τον Μπίλι Πόρτερ στη Μύκονο - "Είναι ελάχιστοι οι καλλιτέχνες που έχω αγαπήσει στη ζωή μου"

Διάβασέ μου το...

Λάκης Γαβαλάς: Η συνάντηση με τον Μπίλι Πόρτερ στη Μύκονο - "Είναι ελάχιστοι οι καλλιτέχνες που έχω αγαπήσει στη ζωή μου"

-

Ο Λάκης Γαβαλάς συναντήθηκε με τον Μπίλι Πόρτερ στη Μύκονο, όπως αποκάλυψε με ανάρτησή του στο Instagram. Ο σχεδιαστής μόδας ανέβασε μερικές φωτογραφίες στις οποίες ποζάρε δίπλα στον ηθοποιό και τραγουδιστή, ενώ στη λεζάντα, γράφει:

«Καλημέρα φίλοι μου! Είναι ελάχιστοι οι καλλιτέχνες που έχω αγαπήσει στη ζωή μου. Ένας από αυτούς είναι αυτός ο υπέροχος τύπος. Τόσο ανθρώπινος που μεταδίδει θετική ενέργεια και επίσης τόσο ταλαντούχος όπως ο Μπίλι Πόρτερ. Η βραδιά μου στο νησί χθες το βράδυ ήταν ξεχωριστή… Καλώς ήλθες στη Μύκονο, Μπίλι».

Ο Μπίλι Πόρτερ είναι Αμερικανός περφόρμερ, τραγουδιστής και ηθοποιός.

Ο Πόρτερ κέρδισε το 2013 το βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού σε Μιούζικαλ για το ρόλο του ως Λόλα στο Kinky Boots στα 67α Βραβεία Τόνυ. Για τον ρόλο του, κέρδισε επίσης τα βραβεία Drama Desk και Outer Critics Circle Καλύτερου Ηθοποιού σε Μιούζικαλ. Το 2014, ο Πόρτερ κέρδισε το βραβείο Γκράμι για το καλύτερο άλμπουμ μιούζικαλ για το Kinky Boots. Το 2019 κέρδισε το Βραβείο Έμμυ Ζώνης Υψηλής Τηλεθέασης Α' Αντρικού Ρόλου σε Δραματική Σειρά, και έγινε ο πρώτος ανοιχτά ομοφυλόφιλος μαύρος άνδρας που έλαβε υποψηφιότητα και κέρδισε σε οποιαδήποτε κατηγορία Α' Ρόλου στα βραβεία Έμμυ.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:


Photo Credits: NDP