Media

05 Ιουλίου 2024 08:20

Σασμός: Ο Δημήτρης Λάλος αποχαιρέτησε τον Μαθιό - "Αυτό το ταξίδι τελειώνει"

Διάβασέ μου το...

Σασμός: Ο Δημήτρης Λάλος αποχαιρέτησε τον Μαθιό - "Αυτό το ταξίδι τελειώνει"

-

Μια ανάσα πριν το μεγάλο φινάλε της έχει φτάσει η σειρά "Σασμός", που ολοκληρώνει τον κύκλο της την ερχόμενη Δευτέρα 8 Ιουλίου.

Λίγο πριν το τέλος, ένας από τους βασικούς ήρωες της δραματιής σειράς, ο Μαθιός, έχασε τη μάχη του για να κρατηθεί στη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος τους ανθρώπους από το περιβάλλον του. Μάλιστα στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε ανατριχιαστικές στιγμές, αφού η Καλλιόπη συγκλόνισε με το μοιρολόι της πάνω από το φέρετρο του Μαθιού.

Λίγη ώρα μετά το φινάλε του επεισοδίου, ο Δημήτρης Λάλος αποχαιρέτησε τον Μαθιό με μια ανάρτηση στο Instagram.

"Ο Μαθιός .. ευχαριστώ για τα εκατοντάδες μηνύματα αγάπης που μου στείλατε. Αυτό το ταξίδι τελειώνει αλλά καινούργιοι δρόμοι ανοίγονται μπροστά μας. Είμαι ευγνώμων. Σας αγαπώ. Εις το επανιδείν" έγραψε ο Δημήτρης Λάλος ανεβάζοντας παράλληλα και μια σειρά φωτογραφιών από την πορεία του τα τρία αυτά χρόνια στον "Σασμό".

Να τονίσουμε πως μπορεί να ολοκληρώθηκε ο ρόλος του Δημήτρη Λάλου ως Μαθιός στο "Σασμό", αλλά τον ηθοποιό δεν θα τον χάσουμε από τη συχνότητα του Alpha, καθώς την επόμενη σεζόν θα τον απολαύσουμε στη νέα σειρά "Ο Τιμωρός".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO