Celebrity

04 Ιουλίου 2024 20:40

Νόνη Δούνια: Η κόρη της έγινε 18! Οι φωτογραφίες & οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλια της

Διάβασέ μου το...

Νόνη Δούνια: Η κόρη της έγινε 18! Οι φωτογραφίες & οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλια της

-

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα για την Νόνη Δούνια καθώς η κόρη της, Ρία έγινε 18 ετών!

Έτσι, η τρυφερή μανούλα θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τότε που ήταν μωρό αλλά και πως είναι σήμερα.

«18 χρόνια γεμάτα με τα πιο δυνατά συναισθήματα. Αγάπη, έμπνευση, ευτυχία, αισιοδοξία, χαρά, ελπίδα, προσμονή, περηφάνια, θαυμασμός, εμπιστοσύνη… μερικά από όλα όσα μου γεννάς από την ημέρα που ήρθες σε αυτό τον κόσμο. Άλλαξες τον δικό μου κόσμο σίγουρα. Άλλαξες εμένα, με έκανες καλύτερο άνθρωπο. Η σχέση μάνας – κόρης πολλές φορές δεν περιγράφεται με λόγια, όπως πολλές φορές ένα βλέμμα αρκεί για να επικοινωνήσουμε.

Σήμερα ενηλικιώνεσαι και συγχρόνως ξεκινά ένα ταξίδι εμπειριών, ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία σου, την οποία γράφεις μόνο εσύ. Με κάνεις υπερήφανη καθημερινά με όλα τα μικρά ή μεγάλα κατορθώματά σου και μπροστά μου βλέπω μια γυναίκα από εκείνες που θαυμάζω και που απολαμβάνω να μοιράζομαι τα πάντα. Απόλαυσε κάθε στιγμή, ζήσε τα όλα στο έπακρο και μείνε αυθεντική, μείνε ο εαυτός σου με όλο τον πλούτο της ψυχής σου. Να τα εκατοστίσεις, κόρη μας, Ρία μας», έγραψε στην ανάρτηση της η Νόνη Δούνια και ευχήθηκε στην κόρη της!

Δείτε παρακάτω τις ευχές της Νόνης Δούνια στην κόρη της που έγινε 18:  

Photo credits – ndp

View this post on Instagram

A post shared by Noni Dounia (@noni_dounia)