Celebrity

04 Ιουλίου 2024 16:20

Κόνι Μεταξά: "Πλέον δεν θα μπορούσα να ζήσω στην Αμερική - Είμαι ένας πάρα πολύ εύκολος στόχος"

Διάβασέ μου το...

Κόνι Μεταξά: "Πλέον δεν θα μπορούσα να ζήσω στην Αμερική - Είμαι ένας πάρα πολύ εύκολος στόχος"

-

Η Κόνι Μεταξά βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του "The 2Night Show" το βράδυ της Τετάρτης 3 Ιουλίου.

Η ηθοποιός, τραγουδίστρια και social media influencer, εξήγησε, μεταξύ άλλων, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου τον λόγο που δεν θα μπορούσε πια να μείνει μόνιμα στην Αμερική, ενώ αποκάλυψε γιατί αισθάνεται πως δεν την έχουν αποδεχτεί ακόμη στην Ελλάδα.

"Μου λείπει πολύ η Αμερική. Εδώ δεν θεωρώ ότι με έχουν αποδεχθεί ακόμα. Πλέον στην ηλικία που είμαι, στα... 22 μου μόλις χρόνια, δεν θα μπορούσα να ζήσω στην Αμερική, γιατί μου αρέσει η ζωή στην Ελλάδα έτσι όπως την έχω διαμορφώσει αυτή τη στιγμή. Στην Αμερική όμως η διαφορά είναι ότι είναι λίγο πιο ανοιχτόμυαλοι όσον αφορά την διαφορετικότητα. Δεν λέω ότι δεν υπάρχει και εκεί κακία, αλλά όχι στις πολιτείες που θα ζούσα και ζούσα εγώ. Δε θα πήγαινα να μείνω στο Τέξας ας πούμε.

Είμαι ένας πάρα πολύ εύκολος στόχος. Πολύ εύκολος στόχο, σκέψου το. Είμαι μια κοπέλα! Αρχικά, είμαι κορίτσι. Δεύτερον είμαι από γνωστούς γονείς που και ο ΛΕΠΑ είναι λίγο πιο τσαχπίνης, όπως επίσης είναι και η μαμά μου. Ήμουν έξω, λέω αυτό που σκέφτομαι, δεν φοβάμαι να τσαλακωθώ. Και πολλές φορές, όταν βλέπουν ανθρώπους που τολμάνε να είναι ο εαυτός τους, τον περισσότερο κόσμο τον ενοχλεί" τόνισε η Κόνι Μεταξά.