Media

03 Ιουλίου 2024 17:45

Σασμός - Εξελίξεις: Ο Μαθιός στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Διάβασέ μου το...

Σασμός - Εξελίξεις: Ο Μαθιός στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

-

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της δραματικής σειράς του Alpha (03/07), "Σασμός".

Σασμός - Επεισόδιο 149

Τα νέα για το μακελειό έξω από το αρχοντικό διαδίδονται με ταχύτητα αστραπής στο χωριό. Ο Παντελής ζητά από τον Μανόλη να μείνουν στο Ρέθυμνο δίπλα στη Θοδώρα, ενώ ο Μαθιός εισάγεται στο νοσοκομείο. Ο Αστέρης ενημερώνει τη Μαρίνα και την Αργυρώ για την κρισιμότητα της κατάστασης του αδερφού του, τη στιγμή που η Καλλιόπη μαθαίνει για τον τραυματισμό του πρωτότοκού της. Ο Παύλος αναλαμβάνει το βαρύ καθήκον να ενημερώσει τη γιαγιά για το χαμό του Αντρέα και ο Βαγγέλης τον Τηλέμαχο. Ο Χρήστος καλεί τη Στέλλα στο γραφείο του για να της ανακοινώσει τα άσχημα μαντάτα.

Σασμός - Sneak preview

Σασμός - Τρέιλερ

Σασμός - Συντελεστές

Σενάριο: Εμμανουέλα Αλεξίου

Σύμβουλοι Σεναρίου: Σπηλιόπουλος Χ.Β – Μ. Ζαφειροπούλου

Σκηνοθεσία: Ζωή Φίλιππα

Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαπα, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Βασίλης Μπισμπίκης, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Πηνελόπη Τσιλίκα, Μιχάλης Αεράκης, Γιώργος Αμούτζας, Γιώργος Γεροντιδάκης, Αλίνα Κοτσοβούλου, Δανάη Παπά, Στάθης Μαντζώρος, Όλγα Δαμάνη.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Συμμετέχουν: Στέλλα Γκίκα, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ευφημία Καλογιάννη, Σπύρος Σαραφιανός, Στρατής Χατζησταματίου, Σάντυ Χατζηιωάννου, Δημήτρης Μαμιός, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Μάνος Πετούσης, Θάνος Μπίρκος, Νίκος Τσολερίδης, Σταμάτης Κακαβελάκης, Πέννυ Παπαγεωργίου, Τιμόθεος Θάνος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO