Celebrity

01 Ιουλίου 2024 17:59

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Η αλλαγή στην εμφάνισή του και η αποκάλυψη on air - "Την πρώτη φορά που κοιτάχτηκα στον καθρέφτη…."

Διάβασέ μου το...

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Η αλλαγή στην εμφάνισή του και η αποκάλυψη on air - "Την πρώτη φορά που κοιτάχτηκα στον καθρέφτη…."

-

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης το μεσημέρι της Δευτέρας 1 Ιουλίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Στούντιο 4" και εμφανίστηκε με νέο look.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός κούρεψε αρκετά κοντά τα μαλλιά του, με αφορμή την παράσταση "Ηρακλής Μαινόμενος" σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά, στην οποία πρωταγωνιστεί.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι δυο παρουσιαστές δεν άφησαν ασχολίαστη την αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, με τον ίδιο να αποκαλύπτει πως ένιωσε όταν είδε τον εαυτό του στον καθρέφτη.

Δείτε επίσης! Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης για τον Γιάννη Μπέζο: "Με έμαθε να το βουλώνω και να γίνομαι πάλι μαθητής"

Όσα είπε ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης

«Το έκανα προχθές γιατί την Παρασκευή είναι η πρεμιέρα μας, οπότε χρειαζόταν. Την πρώτη φορά που κοιτάχτηκα στον καθρέφτη αισθάνθηκα πολύ άβολα. Από την άλλη, είπα τώρα που είναι καλοκαίρι και έχει ζέστη, βοηθάει. Εντάξει, μαλλιά είναι, έρχονται φεύγουνε. Θέλαμε με τον σκηνοθέτη να έχουμε μια αντίθεση με ό,τι είχαμε κάνει πριν. Νομίζω ότι ταιριάζει και με την ιστορία που λέει πώς ένας άνθρωπος μπορεί να φτάσει στο μηδέν πολύ σύντομα και πόσο ανάγκη έχουμε έναν συνάνθρωπο», είπε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.