Celebrity

30 Ιουνίου 2024 13:30

Δύο στις 10: Φινάλε με κλάματα και αποχώρηση-βόμβα από την εκπομπή της ΕΡΤ

Διάβασέ μου το...

Δύο στις 10: Φινάλε με κλάματα και αποχώρηση-βόμβα από την εκπομπή της ΕΡΤ

-

Τίτλους τέλους έριξε την Κυριακή 30 Ιουνίου η εκπομπή της ΕΡΤ "Δύο στις 10", με το κλίμα στο πλατό να είναι ιδιαίτερα φορτισμένο για τη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου.

Λίγο πριν το κλείσιμο, προβλήθηκε ένα συγκεντρωτικό βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της εκπομπής πίσω από τις κάμερες, ενώ στη συνέχεια ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου πήρε τον λόγο και ανακοίνωσε βουρκωμένος την αποχώρησή του.

"Μια μεγάλη ευγνωμοσύνη νιώθω, ήταν ένα μεγάλο δώρο. Να σου ευχηθώ… Δεν θα είμαι εγώ του χρόνου…", είπε ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου και με δάκρυα στα μάτια έπεσε στην αγκαλιά της Ζωής Κρονάκη.

Ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου πρόσθεσε κατόπιν: "Ήταν ένα δώρο για μένα. Η ΕΡΤ με έκανε να αγαπήσω την τηλεόραση, κάτι που δεν είχα νιώσει τα προηγούμενα χρόνια. Απλώς, πήρα μια απόφαση, θα ήθελα να κάνω κάτι άλλο, θα δούμε, θα δείξει. Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο, για την ώρα θα πάω σπίτι μου".

Η Ζωή Κρονάκη με τη σειρά της τόνισε: "Είναι μια απόφαση του Δημήτρη, που είναι ένας άνθρωπος που εδώ και δύο χρόνια έχουμε μοιραστεί πολλές στιγμές μαζί. Ήταν και για μένα δώρο αυτή η τηλεοπτική συνύπαρξη. Εγώ απέκτησα έναν φίλο μέσα από αυτή την εκπομπή. Είναι κάτι που ο Δημήτρης επιθυμεί να κάνει, να ευχηθώ και εγώ τα καλύτερα στο μέλλον του Δημήτρη. Είναι ένα διαμάντι, ένα πολύ καλό παιδί. Θα κάνουμε παρέα από εδώ και πέρα".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ