Celebrity

30 Ιουνίου 2024 09:30

Μαίρη Συνατσάκη - Ίαν Στρατής: Πιασμένοι χέρι χέρι με την κόρη τους, Ολίβια

Διάβασέ μου το...

Μαίρη Συνατσάκη - Ίαν Στρατής: Πιασμένοι χέρι χέρι με την κόρη τους, Ολίβια

-

Mια τρυφερή ανάρτηση με την κόρη της, Ολίβια έκανε το Σάββατο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαίρη Συνατσάκη.

Πιο συγκεκριμένα, η Υoutuber και επιχειρηματίας μοιράστηκε με τους διαδικταυκούς της ακολούθους μερικά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, στην οποία πρωταγωνιστούν η οικογένειά της και οι φίλοι της.

Η φωτογραφία που ξεχωρίζει είναι φυσικά αυτή με την κόρη της, Ολίβια, στην οποία βλέπουμε την ίδια και τον Ίαν Στρατή να την κρατούν από το χέρι.

Σε άλλο στιγμιότυπο βλέπουμε τη μικρή Ολίβια να κοιμάται δίπλα στον μπαμπά της, Ίαν Στρατή.

"Η ζωή τώρα τελευταία" έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Μαίρη Συνατσάκη.

"Είμαι σε μια περίεργη κατάσταση… Από τη μία δεν είμαι μόνο μαμά, δεν είναι και τόσο παλιά που δεν ήμουν μαμά, αλλά με μπερδεύει τόσο πολύ που όλος μου ο χρόνος είναι για την μικρή, το 80% των πραγμάτων αφορούν και είναι για τη μικρή. Νιώθω μόνο μαμά αλλά δεν θέλω να νιώθω μόνο μαμά. Νιώθω ότι είναι νωρίς να νιώσω κάτι άλλο. Σιγά σιγά αρχίζω να βγαίνω από αυτό. Η μητρότητα είναι μια περιπέτεια, μια συνεχόμενη διαρκής περιπέτεια. Υπάρχουν πράγματα που δεν φανταζόμουν. Φανταζόμουν ότι ξαφνικά θα μπω σε έναν κόσμο τελείως διαφορετικό, ότι λογικά θα ανακαλύψω έναν τρόπο σύνδεσης, φροντίδας και αγάπης που δεν είχα ξανασυναντήσει στη ζωή μου. Δεν φανταζόμουν ότι φέρνει μαζί της και τόσο πολύ δύσκολα κομμάτια που αφορούν εσένα και μόνο εσένα. Δεν το περίμενα να νιώθεις μόνος μέσα σε αυτό. Δεν έχει να κάνει αν είσαι με ανθρώπους δίπλα σου…" είχε εξομολογηθεί πριν μερικούς μήνες αναφερόμενη στη μητρότητα η Μαίρη Συνατσάκη.

View this post on Instagram

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo)