Celebrity

29 Ιουνίου 2024 09:00

Πέθανε ο Κωστής Νομικός: Η τελευταία του εμφάνιση ήταν στις "Άγριες Μέλισσες"

Διάβασέ μου το...

Πέθανε ο Κωστής Νομικός: Η τελευταία του εμφάνιση ήταν στις "Άγριες Μέλισσες"

-

Μια θλιβερή ανακοίνωση έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από τα social media το βράδυ της Παρασκευής 28 Ιουνίου.

Πιο συγκεκριμένα, όπως έγραψε ο ηθοποιός και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, ο Κωστής Νομικός έφυγε από τη ζωή. Μάλιστα, ο Σπύρος Μπιμπίλας έκανε γνωστό ότι ο Κωστής Νομικός βρέθηκε αναίσθητος στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας, τελευταία εμφάνιση του Κωστή Νομικού ήταν σε έναν μικρό αλλά χαρακτηριστικό ρόλο, στην σειρά εποχής του ΑΝΤ1, "Άγριες Μέλισσες".

"Με μεγάλη θλίψη βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω την αποχώρηση απο την ζωή ενος αγαπημένου φίλου, εκλεκτού μέλους του ΤΑΣΕΗ, ευαίσθητου ανθρώπου και ωραίου τραγουδιστή. Βρέθηκε χθες δυστυχώς αναίσθητος σε δρόμο του κέντρου.. Ο Κωστής μας δεν ειναι πια μαζί μας .. Κωστής Νομικός... Του άρεσε να φωτογραφίζεται με όλους τους ηθοποιους, φοβερός θεατρόφιλος, δεν αφηνε παράσταση, αγωνιστής, πάντα στις πορειες και στις διαμαρτυρίες υπερ των νέων ηθοποιών και η επιθυμία του ηταν να συμμετέχει σε παραστάσεις.. Η τελευταια του εμφάνιση άταν σε ενα μικρό χαρακτηριστικό ρόλο στις ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ.. Καλό ταξίδι Κωστή μου..." έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ