Blogs

28 Ιουνίου 2024 18:12

Τα Likes & Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (28/6) - Powered by Cheri up

Διάβασέ μου το...

Τα Likes & Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (28/6) - Powered by Cheri up

-

Είστε έτοιμοι για τα τελευταία Likes & Dislikes των ημερών - Powered by Cheri up cosmetics, για τον Ιούνιο;

Likes

  • Η Δέσποινα Βανδή έχει δώσει πάαααρα πολλές συνεντεύξεις όλα αυτά τα χρόνια που τη γνωρίζουμε και ειδικά τελευταία, με αφορμή τα 30 χρόνια της στη δισκογραφία, έχει μιλήσει σχεδόν παντού! Όμως η συνέντευξη που μου άρεσε περισσότερο ήταν στη Μαρία Σολωμού. Είπε πολύ ουσιαστικά πράγματα, φάνηκε ότι είναι στην πιο ώριμη φάση της. Είδαμε μια άλλη πλευρά της. Ανοίχτηκε και μεταξύ άλλων, μίλησε πρώτη φορά για τα παιδικά χρόνια και την οικογένειά της και αποκάλυψε ότι δεν εισέπραξε ποτέ τρυφερότητα από τους γονείς της. Έχει δουλέψει πολύ με τον εαυτό της και φαίνεται.
  • Η αποκάλυψη των ημερών για εμένα ήταν ο Γιάννης Νιάρρος που όσοι τον παρακολουθήσαμε να παρουσιάζει τα Κινηματογραφικά Βραβεία Ίρις εντυπωσιαστήκαμε. Δεν έχω παρακολουθήσει ούτε τους πετυχημένους «Παίκτες» ούτε κάποια άλλη δουλειά του, στην σκηνή της Στέγης Ωνάση όμως εκτός από τα πανέξυπνα κείμενα, είχε αντανακλαστικά και απαντούσε με χιούμορ σε τυχόν ευτράπελα και έσωζε με έντεχνο τρόπο καταστάσεις. Εκεί στην ΕΡΤ που δίνετε εκπομπές σε ηθοποιούς μήπως να κάνετε πρόταση και σε έναν νέο άνθρωπο με ταλέντο και εντελώς «άκαυτο»;

  • Επιστρέφουν στην τηλεόραση οι «Τρεις Χάριτες», μια σειρά - σταθμός για την μυθοπλασία στην Ελλάδα μέσα από την οποία η γενιά μου γνώρισε ταλέντα όπως η Άννα Παναγιωτοπούλου, η Μίνα Αδαμάκη και η Νένα Μεντή.
  • Κυρία πάντα η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη. Πώς να μην είναι και στις δηλώσεις της για την Βίκυ Καγιά που ήταν συνυποψήφια με την ίδια στα βραβεία Ίρις;

  • Αξιοπρεπέστατη η Ελένη Τσολάκη αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές του «Πρωινό σου σου» ευχαριστώντας όλους τους συνεργάτες της μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Μια Ελένη, στα καλύτερά της ως παρουσιάστρια, γιατί δούλεψε πολύ για την εκπομπή, σήκωνε το τηλέφωνο, έκανε ρεπορτάζ και η ίδια, μιλούσε με καλεσμένους και ήταν πολύ ενεργή στην προετοιμασία της εκπομπής. Μετά το φινάλε την είδαμε αγκαλιά με όλους τους συνεργάτες της, όχι δημοσιοσχετίστικη, όχι μόνο με τους προβεβλημένους, να συνεχίζουν το πάρτι με γέλια και χορούς και να μοιράζονται τις δικές τους στιγμές στα social media. Γιατί μπορεί οι συνεργασίες να ολοκληρώνονται, με επιτυχία ή όχι, μένουν όμως οι ανθρώπινες σχέσεις και όσα θα σκέφτονται και θα έχουν να θυμούνται οι πρώην συνεργάτες σου για εσένα. Και για την Ελένη, πιστέψτε με, μόνο θετικά θα έχουν όλοι να πουν. Ξεκάθαρα. Και για να λέμε και αλήθειες η Τσολάκη αν ήταν σε μεγαλύτερο κανάλι θα είχε άλλες τηλεθεάσεις.
  • Έχω δει την πιο τρυφερή φωτογραφία από ένα νέο και πολύ hot ζευγάρι της showbiz αλλά θα σεβαστώ αυτό που μοιράστηκε η μία πλευρά μαζί μου και δεν θα πω τίποτα άλλο προς το παρόν...
  • Χάρηκα με την νίκη του Ντάνιελ Νούρκα στο Survivor. Παρακολούθησα μόνο την πρεμιέρα του φετινού κύκλου και τα τελευταία λεπτά της ανακοίνωσης, αλλά ο νεαρός ηθοποιός είναι ένας άνθρωπος που άξιζε ένα τέτοιο έπαθλο.
  • Τεράστια επιτυχία της Κατερίνας Καινούργιου να κλείσει για συνέντευξη τον Γιώργο Μαζωνάκη και μάλιστα να της ανοιχτεί ώστε να μάθουμε κι εμείς όλα όσα θέλαμε για την σχέση με την οικογένειά του κι όλα όσα συνέβησαν.

 Likes & Dislikes

Dislikes

  • Βέβαια τα όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Μαζωνάκης μόνο θυμό μου προκαλούν. Ένας καλλιτέχνης που τα έδινε όλα για την οικογένειά του βρέθηκε σε αυτή τη θέση.
  • Υπάρχει κάτι χειρότερο από την αχαριστία και είναι όντως η μεγαλύτερη αμαρτία; Είναι τα ερωτήματα των ημερών.
  • Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί δίνεται βήμα στον Βελόπουλο ενώ μας (τους) εκνευρίζει τόσο…
  • Η Μαρίνα Σάττι στην επιτροπή του The Voice στη θέση του Σάκη Ρουβά; Έπεσε και αυτό στο τραπέζι των συζητήσεων όπως λένε... Καλλιτεχνικά την παραδέχονται πολλοί, ντόρο θα κάνει, μπορεί να ρίξει και κανένα χασμουρητό, αλλά… Αλλάζεις τον Σάκη Ok... όμως το κάνεις με ένα αντίστοιχο όνομα σκέφτομαι εγώ με το φτωχό μυαλό μου…
  • Μάθαμε από την Έλλη Κοκκίνου και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι υπήρξαν άνθρωποι που έχουν βάλει φρένο στην καριέρα τους… Δυστυχώς αυτά συνέβαιναν πάντα και θα συνεχίσουν να συμβαίνουν, αλλά όσo και να προσπαθήσει να σε σαμποτάρει κάποιος, πιστεύω ότι στο τέλος, έστω και με καθυστέρηση παίρνεις αυτό που σου αξίζει.

  • Ο Γιώργος Γεροντιδάκης δεν θέλει στους χώρους εστίασης ούτε να του μιλούν, ούτε και να μιλάει στον ενικό. Αγαπητέ η ευγένεια εκφράζεται και με τον ενικό, αλήθεια σου λέω… Όπως και η αγένεια με τον πληθυντικό.

Αυτά λοιπόν για σήμερα!

Να περάσετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο με αγαπημένους σας ανθρώπους... Α και μην ξεχάσω! Θα τα πούμε εκτάκτως αύριο Σάββατο στο "Καλύτερα δε γίνεται" κι όχι Κυριακή όπως με έχετε συνηθίσει τα τελευταία τρία χρόνια!

Φιλιά πολλά,

Χρήστος 

Instagram @christoskoutras 

VIDEO