Celebrity

28 Ιουνίου 2024 08:39

Η Μαίρη Συνατσάκη απαντά στο σχόλιο του Λάκη Γαβαλά: "Την επόμενη φορά τι πρέπει να προσέξω στην εμφάνισή μου άραγε;"

Διάβασέ μου το...

Η Μαίρη Συνατσάκη απαντά στο σχόλιο του Λάκη Γαβαλά: "Την επόμενη φορά τι πρέπει να προσέξω στην εμφάνισή μου άραγε;"

-

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Τότε, τώρα, πάντα" στο Θέατρο Άλσος βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 27 Ιουνίου η Μαίρη Συνατσάκη.

Η επιχειρηματίας και Youtuber μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους τόσο για την κόρη της, όσο και για το σχόλιο που έκανε ο Λάκης Γαβαλάς για την εμφάνισή της στα MAD VMA.

"Δεν μπορώ να θυμηθώ τι άνθρωπος ήμουν πριν από τη μικρή. Χρειάζεται τουλάχιστον μια διετία μου έχουν πει για να βρεις ένα κομμάτι του παλιού εαυτού σου. Στα πρακτικά θέματα είναι το τι θα φάμε σήμερα. Εγώ που δεν μαγείρευα, πρέπει να βρω τι θα φάμε 5 φορές την ημέρα" είπε αρχικά η Μαίρη Συνατσάκη.

Σε ερώτηση για το σχόλιο του Λάκη Γαβαλά, που με αφορμή την εμφάνισή της στα MAD VMA είχε σχολιάσει στο Instagram πως "δεν είναι και κάτι για χειροκρότημα η αμφίεση...", η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε: "Να πω ότι δε ζήτησα κάποιου το χειροκρότημα. Αν είχε κάποιο εποικοδομητικό σχόλιο, θα το άκουγα με σεβασμό. Δεν ξέρω τι να πάρω από αυτό το σχόλιο, επειδή δεν ζήτησα χειροκρότημα. Την επόμενη φορά τι πρέπει να προσέξω στην εμφάνισή μου άραγε;".