Celebrity

26 Ιουνίου 2024 14:36

Ιωάννα Τούνη: Απαντά στα σχόλια που δέχεται για τα κιλά της - "Πάχυνα και πρήστηκα, ο οργανισμός μου έπαθε ένα μικρό σοκ"

Διάβασέ μου το...

Ιωάννα Τούνη: Απαντά στα σχόλια που δέχεται για τα κιλά της - "Πάχυνα και πρήστηκα, ο οργανισμός μου έπαθε ένα μικρό σοκ"

-

Ένα βίντεο ανέβασε η Ιωάννα Τούνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου απάντησε στα σχόλια που δέχεται για τα κιλά της.

Η influencer είπε πως μετά τα δύο χειρουργεία που έκανε σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο οργανισμός της έπαθε σοκ, με αποτέλεσμα να αλλάξει ο μεταβολισμό της και να πάρει 4 κιλά.

Διαβάστε επίσης! Ιωάννα Τούνη: Τα αρνητικά σχόλια και η απάντηση για το περιστατικό στην Μύκονο - "Αυτό που με νεύριασε πιο πολύ..."

Η Ιωάννα Τούνη για τα κιλά της

«Να σου πω τον καημό μου. Μετά τα δυο απανωτά χειρουργεία που έκανα με ολική νάρκωση μέσα σε 1,5 μήνα, σκάλωσε φουλ ο μεταβολισμός μου! Πρήστηκα, έχω φουλ κατακράτηση, ανέβηκε το λίπος μου… Γενικά ο οργανισμός μου έπαθε (δικαίως) ένα μικρό σοκ. Οπότε ναι, πάχυνα – πρήστηκα αλλά όχι, δεν το βρίσκω σωστό να μου το λες διαρκώς, μιας και το βάρος μου δεν σε αφορά άμεσα. Παρόλα αυτά θα προσπαθήσω λίγο για εμένα και κανέναν άλλον, να πάω προπονήσεις και να προσέχω λίγο στο σπίτι, ώστε να συνέλθω» έγραψε η Ιωάννα Τούνη στο βίντεο που ανέβασε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ