Celebrity

26 Ιουνίου 2024 14:18

Γιώργος Καραϊβάζ: Διακόπηκε η δίκη για τη δολοφονία του - Συγκλόνισε η μητέρα του έξω από το δικαστήριο

Διάβασέ μου το...

Γιώργος Καραϊβάζ: Διακόπηκε η δίκη για τη δολοφονία του - Συγκλόνισε η μητέρα του έξω από το δικαστήριο

-

Για τις 5 Ιουλίου διακόπηκε τελικά η δίκη των δύο αδελφών που κατηγορούνται για την εν ψυχρώ εκτέλεση του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ στις 9 Απριλίου 2021, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Οι δύο κατηγορούμενοι αρνούνται την κατηγορία και ισχυρίζονται πως δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με την δολοφονία του δημοσιογράφου. Ο μικρότερος σε ηλικία φαίνεται να αρνείται εντελώς την παρουσία του στον Άλιμο την ημέρα εκείνη, ο ενώ ο έτερος αδελφός φαίνεται να ισχυρίζεται ότι βρέθηκε στην περιοχή για επαγγελματικούς λόγους.

Έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης 26 Ιουνίου, συγγενείς και φίλοι του Γιώργου Καραϊβάζ, οι οποίοι τόνισαν ότι αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να βρεθούν οι ηθικοί αυτουργοί.

Η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ, μιλώντας στα τηλεοπτικά συνεργεία, είπε συγκινημένη: "Θέλω να βρεθούν αυτοί που έδωσαν την εντολή. Άλλο αίμα να μη χυθεί. Φτάνει τόσα σπιτάκια που κλείσανε. Τα δικά μας τα παιδιά φύγανε, άλλα να μη φύγουν. Αυτό θέλω μόνο. Γιατί η ζωή των γονιών είναι πολύ δύσκολη μετά. Εμείς δε ζούμε, είμαστε ζωντανοί-νεκροί".

Από την πλευρά της, η αδερφή του δημοσιογράφου, Λίτσα Καραϊβάζ τόνισε: "Εγώ περιμένω δικαίωση για τον αδερφό μου. Τους αντίκρυσα και αισθάνθηκα μίσος και όχι μούδιασμα για αυτούς τους ανθρώπους. Εύχομαι η δικαιοσύνη να τους τιμωρήσει όπως τους αξίζει. Αλλά αν δεν τιμωρηθούν εδώ, θα υπάρξει τιμωρία από πάνω. Είμαι σίγουρη για αυτό".