Celebrity

26 Ιουνίου 2024 21:40

Ναόμι Κάμπελ: "Η πιο περήφανη στιγμή της ζωής μου, ήταν όταν έγινα μητέρα"

Διάβασέ μου το...

Ναόμι Κάμπελ: "Η πιο περήφανη στιγμή της ζωής μου, ήταν όταν έγινα μητέρα"

-

Μια διαφορετική πλευρά της, μοιράστηκε η Ναόμι Κάμπελ, η οποία είναι γνωστό πως πρόκειται για... ιδιαίτερη περσόνα. Στην ερώτηση κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο ITV, στην οποία μοιράστηκε κορυφαίες στιγμές της καριέρας της, για το ποια ήταν η πιο περήφανη στιγμή της ζωής της, η Κάμπελ απάντησε: «Σίγουρα το να γίνω μητέρα, χωρίς αμφιβολία».

Η Ναόμι Κάμπελ, τόνισε ότι η μητρότητα είναι η πιο σημαντική εξέλιξη στη ζωή της, λίγο καιρό αφού επιβεβαίωσε ότι απέκτησε τα παιδιά της μέσω παρένθετης μητέρας.

Το supermodel έγινε μητέρα για πρώτη φορά το 2021 σε ηλικία 50 ετών. Το 2023, ακολούθησε ο ερχομός του γιου της, για τον οποίο μέχρι τώρα, δεν είχε μοιραστεί λεπτομέρειες.

Η Ναόμι Κάμπελ μιλώντας πρόσφατα στους Times, ανέφερε: «Τα μωρά μου είναι τα πάντα για μένα. Με έκαναν να φοβάμαι για το μέλλον».
Όταν ρωτήθηκε αν χρησιμοποίησε παρένθετη μητέρα, το μοντέλο απάντησε: «Το έκανα. Ελπίζω σε έναν καλύτερο κόσμο για τα παιδιά μου. Είναι 110% η προτεραιότητά μου. Πρέπει να είμαι εκεί γι' αυτά την πρώτη τους μέρα στο σχολείο».