Celebrity

26 Ιουνίου 2024 13:00

Άννα Σταθάκη - Σύντροφος Δημήτρη Σταρόβα: "Η βελτίωση του λόγου είναι πιο πίσω σε ρυθμό"

Διάβασέ μου το...

Άννα Σταθάκη - Σύντροφος Δημήτρη Σταρόβα: "Η βελτίωση του λόγου είναι πιο πίσω σε ρυθμό"

-

Όλο και καλύτερα φαίνεται πως πηγαίνει η υγεία του Δημήτρη Σταρόβα μετά τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, πριν από ενάμιση περίπου μήνα.

Σε νέα του ανάρτηση που ανέβασε την Τρίτη (25/06) ο καλλιτέχνης, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα νέο βίντεο στο οποίο τον βλέπουμε να παίζει κιθάρα.

Η σύντροφός του Δημήτρη Σταρόβα, Άννα Σταθάκη μίλησε στο "Πρωινό" για την κατάσταση της υγείας του 61χρονου καλλιτέχνη, τονίζοντας πως όλα πηγαίνουν καλύτερα, ωστόσο η βελτίωση του λόγου του είναι ακόμη πιο πίσω σε ρυθμό.

"Βελτιώθηκε θεαματικά το παίξιμο της κιθάρας ξαφνικά χθες το πρωί. Χάρηκε πολύ με αυτό! Η βελτίωση του λόγου είναι πιο πίσω σε ρυθμό αλλά προχωράει καλά. Είναι αγωνιστής! Θέλει να επανέλθει!" αποκάλυψε η Άννα Σταθάκη για τον Δημήτρη Σταρόβα.

Υπενθυμίζεται πως ο Δημήτρης Σταρόβας εισήχθη στο Τζάνειο νοσοκομείο στις15 Μαΐου, ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Έπειτα από νοσηλεία του στη Νευρολογική, μεταφέρθηκε στην Καρδιολογική κλινική, καθώς είχε υποστεί επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής.