Celebrity

25 Ιουνίου 2024 08:58

Γιώργος Σαμπάνης: Έκανε πρόταση γάμου στην Ιωάννα Σαρρή; Το μονόπετρο και η αποκάλυψη στον αέρα του Happy Day

Διάβασέ μου το...

Γιώργος Σαμπάνης: Έκανε πρόταση γάμου στην Ιωάννα Σαρρή; Το μονόπετρο και η αποκάλυψη στον αέρα του Happy Day

-

Αναμφισβήτητα ένα από τα πιο ταιριαστά και ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz είναι ο Γιώργος Σαμπάνης και η Ιωάννα Σαρρή.

Ο γνωστός τραγουδιστής και το μοντέλο είναι ζευγάρι τα τελευταία 2,5 περίπου χρόνια και παρότι κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, δεν κρύβουν τον έρωτά τους.

Οι δυο τους πέρασαν στη Μύκονο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, με την κάμερα του Mykonos Live Tv να τους απαθανατίζει χέρι χέρι στα σοκάκια του νησιού.

Ο Πέτρος Νάζος μάλιστα μίλησε ζωντανά στο Happy Day την Τρίτη και αποκάλυψε πως ο Γιώργος Σαμπάνης φαίνεται πως έκανε πρόταση γάμου στην Ιωάννα Σαρρή, ενώ το μοντέλο φορούσε ένα τεράστιο μονόπετρο.

"Το σημαντικό είναι ότι στην σχέση μου υπάρχει ηρεμία και αυτό μπορεί να δημιουργήσει μια συνθήκη πολύ σοβαρή. Έχουμε σκεφτεί και τον γάμο με την Ιωάννα (Σαρρή), έχουμε σκεφτεί διάφορα. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα βγει να πει τέτοια πράγματα στις κάμερες. Αν γίνει πάντως θα το μάθετε, δεν θα το κρύψουμε" είχε αποκαλύψει ο Γιώργος Σαμπάνης σε παλιότερη συνέντευξή του, σχετικά με το ενδεχόμενο γάμου με τη σύντροφό του.