Celebrity

24 Ιουνίου 2024 19:04

Λαζόπουλος "καρφώνει" Κουτσελίνη: "Αν δεν είχες χάμπουργκερ όταν σπούδαζες, δημιουργούσε μια πάθηση που λεγόταν…"

Διάβασέ μου το...

Λαζόπουλος "καρφώνει" Κουτσελίνη: "Αν δεν είχες χάμπουργκερ όταν σπούδαζες, δημιουργούσε μια πάθηση που λεγόταν…"

-

Ο Λάκης Λαζόπουλος σε πρόσφατη παράστασή του δε δίστασε να κάνει μια αναφορά στη Ζήνα Κουτσελίνη και τις δηλώσεις της σχετικά με τον Απόστολο Λύτρα.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος σχολίασε τα όσα είπε η παρουσιάστρια για την υπόθεση του γνωστού ποινικολόγου που κατηγορήθηκε για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, χωρίς ωστόσο να την κατονομάζει.

Δείτε επίσης! Λιάγκας για Κουτσελίνη: "Αυτό που έμεινε ήταν το χάμπουργκερ και το τσίζμπεργκερ που έχεις γίνει viral στο TikTok"

Όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος

«Όταν σπούδαζα τότε, εμείς δόξα τω Θεώ είχαμε και τσίζμπεργκερ και χάμπουργκερ. Αν εκείνη την περίοδο, ειδικά όταν πήγαινες να σπουδάσεις, δεν είχες τσίζμπεργκερ και χάμπουργκερ, αυτό δημιουργούσε μια πάθηση που λεγόταν... παρένθετη παραίσθηση του υποχονδρίου.

Δηλαδή, αν ήσουν γυναίκα και δεν είχες φάει τσίζμπεργκερ και χάμπουργκερ, μπορούσες να δεις έναν άνθρωπο να χτυπάει μια γυναίκα, να τη ρημάζει στο ξύλο και εσένα να μη σε απασχολεί η γυναίκα, αλλά η καριέρα του του μαλ****.  Αυτό ήταν η πάθηση που σου προκαλούσε. Αν ήσουν βέβαια άντρας και δεν έτρωγες τσίζμπεργκερ και χάμπουργκερ, μπορούσες να πεις “ήταν πολύ άντρας αυτός, γιατί είπε και συγγνώμη μετά”. "Συγγνώμη, που δεν ξέρω να χτυπώ τόσο πολύ. Συγγνώμη που δεν σε χτύπησα πολύ". Τέτοια κατάσταση», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί από την εκπομπή "Πρωινό ΣουΣου".