Celebrity

24 Ιουνίου 2024 15:29

Νίκος Χατζηνικολάου: 20 χρόνια γάμου με την Κρίστη Τσολακάκη! Η φωτογραφία από τον γάμο & η ερωτική εξομολόγηση

Διάβασέ μου το...


 Νίκος Χατζηνικολάου: 20 χρόνια γάμου με την Κρίστη Τσολακάκη! Η φωτογραφία από τον γάμο & η ερωτική εξομολόγηση

-

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα για τον Νίκο Χαζτζηνικολάου καθώς σαν σήμερα πριν 20 χρόνια είχε παντρευτεί την αγαπημένη του Κρίστη Τσολακάκη.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 μιλά πάντοτε με τα ομορφότερα λόγια για τη σύζυγό του ενώ οι δυο τους έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου με δύο αναρτήσεις στα social media θέλησε να εκφράσει ανοιχτά την αγάπη του προς την Κρίστη Τσολακάκη και δημοσίευσε δύο κοινές φωτογραφίες για την επέτειό τους.

«20 χρόνια γάμου κλείσαμε σήμερα! Σε λατρεύω όπως τότε και περισσότερο! Είσαι η ζωή μου», έγραψε στην πρώτη του ανάρτηση ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Με ένα δεύτερο στιγμιότυπο που μοιράστηκε από τον γάμο τους ο παρουσιαστής εξομολογήθηκε: «Ακριβώς είκοσι χρόνια και τρία παιδιά πριν… Και νομίζω ότι ήταν χθες! Συνεχίζουμε αγκαλιά».

«Μετά από ένα φαγητό σε φιλικό σπίτι, σταματάω στο φανάρι, τραβάω χειρόφρενο, βγάζω το δαχτυλίδι και κάνω την πρόταση. Την πήραν τα ζουμιά και η μούντζα και το βρισίδι πήγαινε σύννεφο γιατί είχε ανάψει πράσινο. Είχα αγχωθεί η Κρίστη μου λέει πάμε να φύγουμε. Της είπα δεν φεύγουμε αν δεν απαντήσεις. Απάντησε ναι, κατέβασα αργά το χειρόφρενο, κατέβασα το τζάμι, χαμογέλασα στον δίπλα μου ζήτησε και συγγνώμη και έφυγα πανευτυχής. Αν δεν απαντούσε θα ήμασταν ακόμα στο φανάρι», είχε αποκαλύψει ο Νίκος Χατζηνικολάου στο The 2Night Show για την γνωριμία και την πρόταση γάμου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ