Celebrity

23 Ιουνίου 2024 22:31

Trannos: Η εμφάνιση στο WaterBoom αφότου αφέθηκε ελεύθερος και η αποκάλυψη για την πρόταση που κατέθεσε για τη Eurovision

Διάβασέ μου το...

Trannos: Η εμφάνιση στο WaterBoom αφότου αφέθηκε ελεύθερος και η αποκάλυψη για την πρόταση που κατέθεσε για τη Eurovision

-

Το απόγευμα του Σαββάτου 22 Ιουνίου ο Trannos εμφανίστηκε στο ΟΑΚΑ και στο WaterBoom festival, λίγες ώρες αφότου αφέθηκε ελεύθερος, μετά τη σύλληψη στο Καματερό για οπλοκατοχή.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως ο γνωστός τράπερ συνελήφθη από άνδρες της ΟΠΚΕ στη συμβολή των οδών Τελεπενίου και Καλπακίου, στο Καματερό. Στην κατοχή του βρέθηκε ένα πιστόλι μάρκας Grand Power με 7 φυσίγγια.

Μάλιστα, μετά την εμφάνισή του στο φεστιβάλ μίλησε στους δημοσιογράφους και στις τηλεοπτικές κάμερες.

Όσα είπε ο Trannos

«Πολύ ωραίο το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, πολύ έξυπνο, κάνω κι εγώ το ίδιο… στυλ! Εννοείται ότι θα με βλέπατε στη Eurovision, αλλά επειδή έχω παράπονα από τη διοργάνωση, δεν θα πάω. Στο άλμπουμ που θα βγάλω τον Ιούλιο, θα έχω μέσα το κομμάτι με το οποίο θα πήγαινα στη Eurovision. Είχα καταθέσει φέτος πρόταση! Οι άνθρωποι της τηλεόρασης έχουν όλους τους τράπερς στο ίδιο τσουβάλι, οπότε με θεωρούν κακό παιδί και αλήτη», είπε ο Trannos.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί από την εκπομπή "Χαμογέλα και πάλι".